AVG Free 2012 er klar til nedlasting

Jeg har tidligere anbefalt AVG Free som antivirusprogram, vel vitende om at det også finnes andre programmer som funker greit. Men når folk spør, så henviser jeg dem til AVG – aldri hatt et eneste virus på maskinene min (og jeg har hatt endel opp gjennom årene).

I innlegget Hjelp, jeg trenger antivirusprogram til pc’en min! (28. januar 2011) gikk jeg gjennom hele installasjonsprosessen slik at du skal få det enklest mulig på maskinen din.

Nå er en ny versjon av AVG Free klar på markedet og det enkleste er om du selv laster ned programfilen og installerer. I alle fall har det alltid vært slik at AVG ikke oppdaterer seg selv og sitt program til nyeste versjon (joda, det gjør programmet når det dreier seg om oppdatering av nye virus og slikt), for meg virker det som om det etter en stund kommer opp popup-vinduer som skal lokke Free-brukerne til å kjøpe den nye versjonen.

Men det er ikke nødvendig. Bare finn ut hvilken type Windows-versjon du har (32-bits eller 64-bits) og last ned den som passer til din Windows-versjon. Slapp, det er ikke vanskelig å finne ut om du har 32- eller 64-bits. Bare ta en titt på dette innlegget.

Last ned AVG Free 2012 32-bits fra Filehippo.com.

Last ned AVG 2012 64-bits fra Filehippo.com.

Spør meg gjerne, men som sagt er det ikke vanskelig å installere programmet hvis du følger bruksanvisningen min.

3 kommentarer

  1. AVG Free er best! Jeg kan tenke meg at det er en god grunn til at AVG har blitt rangert som en av de beste gratis virusprogrammene der ute. Jeg har heller aldri hatt noen problemer med AVG, jeg har heller aldri fått virus på mine pc'r (utenom de som er selvforskyldt, klikk, klikk:))
    Bra anbefaling.. Jeg anbefaler også AVG på det sterkeste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *