Billetter til Justin Bieber-konsert i Oslo

For en tid tilbake postet jeg en merkverdig status på Facebook der jeg fortalte at jeg hadde kjøpt billetter til en konsert med Justin Bieber i Oslo i april 2013.

Jeg kjøpte ikke billettene fordi jeg hadde planer om å dra med hele familien for å oppleve Justin Bieber og alle hans Beliebers – ikke vær redd. Billettene skal gis bort i en konkurranse som foregår på Gjerrigknark.com.

Etter at folk fikk høre at jeg hadde billetter til Justin Bieber, har det ikke manglet på e-poster og kommentarer fra både barn og voksne som vil ha tak i billettene. 

Justin Bieber

Nå er det nok flest voksne lesere på bloggen min, jeg fokuserer tross alt mest på emner som undervisning, politikk og data. Men dersom du vet om folk som er på jakt etter billetter, så kan du jo ta en kikk på siden Vil du vinne billetter til Justin Bieber-konsert i Oslo? og se hvordan billettene kan vinnes.

Vet du kanskje ikke engang hvem Justin Bieber er? Da er du nok "håpløst utdatert" i forhold til dagens barn og unge. Bieber ble oppdaget på Youtube og regnes i dag som et ungdomsidol. Hans fanskare har vokst enormt  ved hjelp av sosiale nettverk som Facebook, Twitter og Youtube. 

 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *