Brainstorming med domener

Dersom du er en gründertype eller domenepirat vet du hvor viktig det er for forretningsideen din å finne et domenenavn som slår an snapchat macbook. Jeg har ikke tall på de timene jeg har brukt alene eller sammen med andre (mest effektiv brainstorming) på å klekke ut passende domenenavn servus tv mediathek herunterladen.

Prosessen foregår i praksis slik at man tenker seg ut et domenenavn og sjekker om det er ledig. Samtidig vurderer man om akkurat dette domenenavnet er passende for det som nettsiden skal inneholde eller formidle Download outlander music for free. Er du en gründertype, blir det jo å finne ut om din forretning eller produkt blir profilert på best mulig måte akkurat ved ditt valgte domenenavn sims 3 tiere kostenlos downloaden.

Det er selvsagt mange tjenester ute på nett der man kan sjekke om et domenenavn er tilgjengelig. Jeg bruker vanligvis Active24 sitt søkefelt helt øverst, der får jeg kjapt og greit opp en oversikt om mitt ønskede navn er ledig og med hvilken ending (TLD) – .com, .no, .org osv freestyle libre 2 software herunterladen. Jeg bestiller forøvrig ikke mine domener gjennom dette firmaet, nybegynnere som ikke vil bruke mye penger at first kan sjekke ut Cliche, One.com eller Pro ISP icloud.com fotos downloaden.

Nå dreier ikke dette innlegget seg om hvilken webhotelleverandør du skal velge, men om hvordan du skal finne frem til det beste og enkleste domenenavnet du trenger children's songs for free. Dersom du satser på det utenlandske markedet eller ikke kan kjøpe .no-domene (fordi du ikke har tilgang til et organisasjonsnummer fra Brønnøysundregistrene), bør du sjekke ut nettsiden Addeddomains.com som virkelig bringer brainstorming ang herunterladen. domener ett hakk videre.

Addeddomains.com viser andre nyregistrerte domener som ligner på domeneforslaget ditt outlook design. Det er virkelig en glimrende side for å bringe hjerneaktiviteten et steg videre. Nå slipper du å bli lurt til å registrere et domene som ligner for mye på noe annet som nettopp har blitt registrert (vi snakker her om .com) gmail mails downloaden. Du tror kanskje at alt av .com-domener er tatt allerede (ca. 100 000 nye .com-domener registreres hver eneste dag), men det er absolutt rom for dine ideer. Og husk: finner du på et bra navn som du skal bruke i Norge, bør du så absolutt registrere .com-varianten i samme slengen. Det koster ikke mange kronene og kan spare deg for mye trøbbel når du senere ekspanderer worldwide og må kjøpe opp andres domener.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.