E-postmarkedsføring som lureri

Av og til får jeg forespørsler som angår e-poster og e-postmarkedsføring, som oftest skjer dette fordi folk mottar e-poster som i utgangspunktet virker «ekte» og «realistiske» – men som ved nærmere titting ikke er annet enn lureri og slu e-postmarkedsføring. Noen vil kanskje si at jeg i mitt glasshus ikke burde kaste stein (jeg driver også med markedsføring av produkter via e-post). Men det er forskjell mellom informasjon og forsøk på triksing. Et på kanten-lureri skal jeg berette om her. Det er kanskje litt drøyt å kalle det lureri, men døm selv:

—– Original Message —–
From: «SAMSUNG GIVEAWAY 2011!»
To: <[klippet bort]>
Sent: Saturday, January 08, 2011 7:11 AM
Subject: Hvorfor henter du ikke din mobiltelefon ?

Hei!

Jeg forstår ikke hvorfor du ikke henter din Samsung-mobiltelefon?

En splittterny Samsung C3050 til en verdi av 678 kr ligger klar til avsendelse til din adresse. Det eneste vi mangler er en bekreftelse fra
deg samt betaling av porto på 13 kr!

Klikk her for å hente din telefon nå
http://sendno.wauwmail.com/link.php?[klippet bort]

______________________________________
Hvorfor mottar jeg dette nyhetsbrevet?
Du mottar dette nyhetsbrevet, fordi du har sagt ja takk til å motta spennende konkurranser og tilbud på din email.
Du har meldt deg på følgende e-mail: ([klippet bort])

Ønsker du ikke å få tilsendt flere nyhetsbrev?
Du kan på et hvert tidspunkt trekke ditt samtykke tilbake ved å melde deg av via linket her under.

Meld meg av de fremtidige nyhetsbrev fra wauwmail.com, klikk her:
http://sendno.wauwmail.com/unsubscribe.php?[klippet bort]

Ønsker du å kontakte oss kan dette skje på contact.wauwmail.net@emmedier.com

Skepsis er på sin plass. Det nevnes ingen avsender i e-posten (hvis ikke du synes at Samsung Giveaway 2011 er en passende avsender?), selve e-postadressen det sendes fra (mail@sendno.wauwmail.com) virker vel ikke akkurat som det mest troverdige.

Som du kan se av e-posten er dette ikke den første meldingen som dukket opp i vedkommendes postkasse. Av redsel for «hva dette kan være» klikket personen ikke på lenken nederst, heller ikke på lenken lenger nede som forteller at man kan slette seg fra e-postlisten (slik man må ha med dersom det skal virke sånn halvveis seriøst).

Klikker man på linken for å «hente telefonen nå», kommer man til en side som på topp ser slik ut:

Samsung Giveaway 2011 - visstnok

Virker jo skikkelig stødig dette, ikke sant? Men siden inneholder plenty med tekst i tillegg, for moro skyld (og litt søkemotoroptimalisering…) tar jeg med hele regla. Kan jo være kjekt å lese alt sammen før man registrerer seg?

Hva er VIPocean?

Vipocean er et nettsamfunn av mennesker med felles interesser. På VIPocean kan du ha kontakt med ditt nettverk av venner, finne nye venner, eller kanskje finne den store kjærligheten.

På VIPocean vil du møte mennesker med felles interesser som deler en VIP-livsstil og som ønsker å utvide og berike sitt sosiale liv i et trygt og sikkert nettverk. Del dine opplevelser i nettverkets eget magasin «Jetset Mag». Få eksklusiv tilgang til alle event’s med mange spennende VIP opplevelser.

Møt dine venner!

På VIPocean blir du oppdatert om dine venner i ditt nettverk. Du kan se på deres nye bilder, artikler de har skrevet, spørsmål de har besvart, samt mange andre ting!

En sikker møteplass!

VIPocean gjør det mulig for medlemmer å møte nye og spennede mennesker i et trygt og sikkert nettverk. Din personlige e-post adresse er konfidensiell på våre nettsider.Du kan motta meldinger fra andre medlemmer på din personlige VIPocean innboks. Du mottar meldinger fra oss på din registrerte e-post adresse.

Søk etter unike mennesker!

Søk etter personer gjennom tusenvis av profiler i ditt utvalgte område med vår avanserte søkemotor. Begrens dine søk etter område, by, eller alder m.m. Velg om du vil ha online profil med bilde og informasjon eller bli medlem av vår «VIP-Lounge».

Skriv om dine opplevelser i Jetset Mag!

Har du noe du vil si eller har du opplevd noe fantastisk som du vil dele med andre? Ta pennen fatt og fortell din historie i Jetset Mag, VIPoceans eget magasin.

Få tilgang til tilleggsfunksjoner!

VIP Lounge tilbyr sine medlemmer flere funksjoner som å motta og sende svar på meldinger fra andre medlemmer. Du kan velge om din profil skal være synlig og «offentlig» eller begrenses i nettverket. Du kan ta del i VIP event’s, begrense kriterier for profilsøk, sende invitasjoner til venner. VIP Lounge medlemmer kan ha eget bibliotek med private bilder og dele dette med andre medlemmer. Prioritert tilgang til vår kundeservice.

Hvordan kan jeg motta min Samsung C3050?

For å motta din Samsung C3050 må du kun betale 13 kroner i omkostninger. Deretter sender du kundeservice et bevis på din riktige adresse ved å legge ved en utgifts-regning (denne må ikke være eldre enn 3 måneder og må være av type «Lysregning» «Telefonregning» el. lign.). Denne sender du enten via e-post til følgende adresse: info@vipocean.no ,eller fax til +34 952 573 962.

Hva koster dette?

VIPocean medlemskap har ingen tidsbegrensning. Dersom du ikke ønsker å fortsette ditt medlemskap etter prøvetiden, koster det deg kun 13 kr. Ønsker du å fortsette, vil ditt medlemsskap automatisk bli fornyet til en pris av 399 kr. pr. mnd inntil du avslutter medlemskapet. Husk å avslutte ditt medlemskap innen utløpsdato dersom du ikke ønsker å betale mer enn 13 kr.

Hvordan kan jeg avslutte mitt medlemsskap?

Å avslutte ditt medlemsskap er enkelt og raskt.
Å avsluttte ditt medlemskap gjør du enkelt ved å klikke på kundeservice-linken som er nederst på websiden og velger » avslutt mitt medlemskap til VIP Loungen». Du vil da få en e-post som bekrefter at ditt medlemskap er avsluttet. Når dette er gjort, vil du ikke bli belastet for ytterligere medlemsavgift.

Du kan også kontakte kundeservice på følgende adresse: info@vipocean.no (dette tar imidlertid litt lengre tid)

Fornøyd eller pengene tilbake garanti?

Vipocean vil ha tilfredse medlemmer og tilbyr derfor «30 dagers fornøyd eller pengene tilbake» garanti. Alle betalende medlemmer kan benytte seg av denne garantien. VIPocean vil refundere det tilgodehavende innen 30 dager. Dersom et medlem har mottatt en gave må denne sendes i retur til VIPocean før det tilgodehavende blir refundert.

Jeg skal ikke her ta stilling til om Vipocean er noe du bør vurdere for ha kontakt med venner eller kanskje finne den store kjærligheten. Jeg gjør deg ganske enkelt oppmerksom på følgende detaljer i betingelsene:

 1. Det finnes andre nettsamfunn som er gratis. Vipocean koster kr. 399 i måneden. Dersom du er villig til å gi MEG den summen hver måned, skal jeg gjerne opprette et eget nettsamfunn for deg og sørge for at plenty med automatiske robotmennesker holder kontakten med deg. Kontakt meg først for nærmere avtale 🙂
 2. Du mottar kun mobiltelefonen dersom du har mulighet til å skanne inn et bevis på at du bor der du bor («lysregning», «telefonregning» eller lignende) eller fakser beviset til en spansk faksmaskin. Tipper det er endel som overser dette.
 3. Dersom du bare bruker dette tilbudet for å få tak i en billig telefon, bør du være sikker på når «utløpsdato» for prøvemedlemskapet er. Når kan det være mon tro?
 4. Selve telefonen – Samsung C3050 – er helt elendig. Jeg ber deg ganske enkelt om å lese testen «Meningsløs og elendig telefon», publisert 11. september 2009 av Amobil.no.
 5. Telefonen koster ikke all verdens – for tiden kun kr. 639 hos CDON. Dersom det er telefonen du er interessert i, foreslår jeg at du unngår alt det andre tullet og kjøper telefonen fra CDON uten andre dikkedarer.

Men tilbake til e-posten som oppfordrer til å hente gratistelefonen som altså i praksis for mange vil bli betraktelig dyrere. E-posten er sendt fra domenet Wauwmail.com som igjen drives av firmaet Jolly Network. Selskapet forteller følgende:

Jolly Network er et mediabyrå som har aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Frankrike [og] England. Vi markedsfører virksomheter med reelle og gode produkter via e-post og hjemmesider.

Helt i bunnen av e-posten angis e-postadressen contact.wauwmail.net@emmedier.com dersom du ønsker kontakt med selskapet bak markedsføringsstuntet.

Hele greia er altså en reklamesak fra selskapet Em Medier – selskapet forteller om seg selv:

Vi er et mediebureau som hovedsageligt publicerer tilbud, produkter og konkurrencer igennem e-mail-marketing. Vi udvikler og driver nyhedsbreve og hjemmesider i landene Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og England. Vores nyhedsbreve henvender sig bredt til hele den skandinaviske befolkning og vi har på nuværende tidspunkt over 3.700.000 registrerede medlemmer.

I dag har jeg i alle fall hjulpet en person med å avregistrere seg fra dette tullet, slik at firmaet nå forhåpentligvis har en e-postadresse mindre å sende slikt vås til. Men jeg har mine tvil, neste tilbud kommer sikkert snart i postboksen til vedkommende stakkar. Selv om det hevdes at det for tiden sendes mindre spam enn tidligere!

36 kommentarer

 1. Det er bare lureri hele greia dette med VIPocean for jeg betalte 13 kr for en mobil som jeg skulle få tilsendt men den har ikke dukket opp selv om det er ca.1 måned siden jeg betalte for den..

 2. Jeg har mottat denne telefonen etter noen uker venting…. Vel å merke så er den Spansk og kanskje ikke den beste telefonen……..

  1. Hei Sverre, håper dette innlegget bidrar til at folk som søker opp firmaet (via f.eks. Google) finner litt mer informasjon. Jeg vet at VIPocean igjen kjører kraftig på reklame for tiden, denne gang med andre mobiltelefoner som lokkemiddel.

  2. Har i dag oppdaget at min kones kredittkort er blitt belastet med kr 3311,- av VIP ocean, med begrunnelse at jeg hadde bestillt noen tabletter i september. Dermed ble jeg automatisk medlem og abbo på 399 pr mnd begynnte å løpe. Problemet er at jeg aldri har bestillt noe fra VIP ocean, og ivertfall ikke med min kones kort. Har i dag krevd alle pengene tilbake og vurderer ameldelse av forholdet.

 3. Fikk mail fra disse i går, med lovnad om gratis Nokia 1800. Gikk rett i bøtta dessverre, men det er i hvert fall telefonen de hyper nå.

 4. Og jeg som trodde jeg var den heldige utvalgte som hadde vunnet 10k

  fromGAVEKORT TIL INNKJØP
  reply-tomail@sendno.wauwmail.com

  to: —————

  dateFri, Feb 11, 2011 at 12:00 PM
  subjectAng. utstedelse av gavekort til dagligvarer for 10 000 kr.
  mailed-bysendno.wauwmail.com

  hide details 12:00 PM (8 hours ago)

  Vi skriver til deg fordi du har mulighet for å få gavekortet til et
  supermarked som du velger selv.

  Gavekortet er på 10 000 kr, og det må brukes innen 24 måneder.

  Men det krever at du registrer deg nå, og gir oss ditt svar på de siste
  spørsmålene.

  Du blir kontaktet direkte via normal post eller telefon hvis du blir
  utvalgt.

  Klikk her
  http://sendno.wauwmail.com/link.php?%5Bklippet bort]

  1. Hei Øistein,

   min erfaring fra dette greiene tilsier at adressen din forlengst er på «salg» – og at du ikke har all verden å stille opp med. Siden vi snakker om nordiske firmaer som driver «relativt» lovlig, mener jeg det faktisk skal nytte å trykke på avmeldingslinken – men i praksis klarer du ikke å henge med i svingene. Fra amerikanske spammere og slikt vet vi at det er usmart å trykke på avregistreringslinken, fordi dette gir et hint om at adressen din faktisk eksisterer.

   Dersom du har mulighet til det, ville jeg sørget for å legge alle domenene du nevner til spamfilterets blacklist/søppelpost osv. Det er dessverre det enkleste når først e-postadressen har havnet i salgsboden.

   Jeg selv bruker eget domene til min epostadresse, der jeg via min webhotelleverandør kan styre spamfilteret, slik at drittmailene ikke når postboksen min i det hele tatt.

   Lykke til!

 5. Hei. Fikk tilbud om mobil til 13 kroner hvis jeg deltok på en helt annen undersøkelse. Innledende tekst var:

  «Deltar du i vår nye undersøkelse kan du vinne kjøkkenutstyr fra KitchenAid, verdi 5000 kr. og få en Samsung C3050 for kun 13 kr.»

  Under annonsen stod det:

  «Du mottar denne email fordi du har takket ja tak til å motta Rabatt365.
  Ønsker ikke disse emails lenger? Klikk her.
  Rabatt365 er en del av Shop Online Media – Kontakt oss her: support@shoponlinemedia.com

  Avsender e-posten er: shop online media (email@shop-online.cccampaigns.net)

  Sånn. Da har dere enda litt mer informasjon om denne saken… 🙂

 6. Heldigvis når eg trykket på avmeld linken kom invalid page opp og da eg paste eg inn endel av linken kom DIN FANTASTISKE side opp. Sko ønske eg kunne sleppe å få desse mailene:(

  VI MANGLER DIN RESPONS PÅ EMAILEN SOM VI TIDLIGERE HAR SENDT DEG!

  ***** OPPRINNELIG EMAIL*****

  Hei Pindy [kuttet bort]

  Det er med stor glede at vi kan meddele at du er i den endelige utlodning
  om
  reisegavekortet til en verdi av kr. 30.000!

  Du bestemmer selv hvor du vil reise så lenge gavekortet benyttes innenfor
  de neste 2 år!

  Det er svært viktig at du bekrefter din deltagelse hurtigst mulig, da
  denne eksklusive sjanse ellers vil bli gitt videre til en annen
  bruker.

  Klikk her:
  http://send.online-tilbud.net/%5BKUTTET_BORT_FOR_Å_GJØRE_LINKEN_INAKTIV_%5DN=178&L=90&F=T

  ______________________________________
  Gratulerer! Du er utvalgt med adressen [kuttet bort]@hotmail.com til å få 100
  kr. til å spille bingo for!

  Klikk her øyeblikkelig
  http://send.online-tilbud.net/%5BKUTTET_BORT_FOR_Å_GJØRE_LINKEN_INAKTIV_%5DN=178&L=110&F=T

  Avmeld:
  http://send.online-tilbud.net/%5BKUTTET_BORT_FOR_Å_GJØRE_LINKEN_INAKTIV_%5Db17fbad10ffe7b34bb9a500&L=1&N=178

 7. Alltid hyggelig å få e-post fra Emma Faldbakken, problemet er bare at jeg ikke kjenner noen ved det navnet.

  Det godeste Emma påstår at jeg har vunnet noe, men at jeg ikke gir lyd fra meg. Vel, det er helt korrekt, ditt suppehue. Jeg gir heller ikke lyd fra meg.

  Meldingsheaderen ser slik ut:

  Received: (qmail 24917 invoked by uid 502); 11 Mar 2011 05:25:01 -0000
  Received: from relay087.sendeserver.dk (86.58.247.7)
  by 0 with SMTP; 11 Mar 2011 05:25:01 -0000
  Received: from localhost.localdomain (relay0122.sendeserver.dk [81.7.171.22])
  by relay087.sendeserver.dk (Postfix) with ESMTP id 8DE7616BCD
  for ; Fri, 11 Mar 2011 06:24:51 +0100 (CET)
  Date: Fri, 11 Mar 2011 06:15:00 +0100
  To: Rune Nikolaisen <[klippet bort]>
  From: Emma Faldbakken
  Reply-to: Emma Faldbakken
  Subject: Ang. utsendelse av en iPad 2 gevinst (Din adresse mangler)
  Message-ID:
  X-Priority: 3
  X-Mailer: PHPMailer
  List-Unsubscribe:
  MIME-Version: 1.0
  Content-Type: multipart/alternative;
  boundary=»b1_f76719897fc44be9971bf65302af932e»

  Og teksten er selvfølgelig VELDIG forlokkende:

  Kjære

  Vi mangler din adresse for å levere din iPad 2 gevinst, som er verdt 7.000 kr!
  Vi vil gjerne sende det til deg så fort som mulig, så skriv inn din information
  klikk her nedenfor!

  Skriv inn og vinn, klikk her [http://www.mailinglist.dk/newsletter/redirect/hyperlinkId/[klippet bort]299799801765764]

  Avmeld nyhetsbrev – Klikk her!
  [http://www.recipientservice.net/unsubscribe/348/2[klippet bort]00359410d6c710f9a08]

  I bunnen av den smarte e-posten finner jeg også noe annet (som ikke er synlig i html-e-posten):

  Key: ymhv375xJuXmHx[klippet bort]55CrMXnsA54Apm993saq

  [http://www.mailinglist.dk/newsletter/registerOpening/data/[klippet bort]4_1299799801765764]

  Tipper dette betyr at det blir registrert når e-posten åpnes, dermed hjelper det nok fint lite å avregistrere seg…. Fuck Emma Faldbakken eller hva nå enn denne gjøken måtte kalle seg!

 8. Hei Rune,
  Jeg fikk netopp ett tilbud fra denne gjengen.
  For å teste dette sendte jeg dem en mail 🙂
  til info@vipocean.no som lyder:

  Kjære kundeservice,
  Jeg erfarer problemer med betalingsystemet når jeg forsøker å betale 13.- for frakt til dere.
  Jeg får opp en feilmelding som sier «can’t connect to service»
  Håper dere kan hjelpe meg.

  Med vennlig hilsen
  Erik

  jeg har selvsagt ikke betalingsproblemer. Det skal bli spennende å se hva de svarer om de i det hele tatt svarer 🙂

  Erik

 9. Hei!
  Jeg har «vunnet» en hel masse greier i d siste! Mobiltelefon, tur til Gran Canaria, penger til å spille bingo for, Ipad og ikke minst 9000 kroner i måneden til mine faste utgifter!! I alle disse henvendelsene er d VELDIG viktig at jeg klikker på linken og bekrefter adressen min… Er i utgangspunktet veldig skeptisk til slike henvendelser, og har ikke gått i fella… 🙂 Litt plagsomt med alle disse mailene, men også litt artig å se hva jeg har «vunnet» i dag:-D

  Renate

 10. Jeg har fått endel av disse… men har ikkje sendt noe tilbakers fordi bare lureri tror jeg.

  —————————————————————–
  Vi bekrefter herved din finaleplass #2 ang. betaling av alle dine faste
  utgifter inntil et beløb som tilsvarer 20 000 kr. pr. måned i 12
  måneder.
  – Sjekk vennligst dine adresseopplysninger!

  Hvis disse feltene ikke er utfylt i bunnen av siden skal disse straks
  fylles ut.

  KLIKK HER, for å sjekke dine adresseopplysninger!
  http://send.tilbudstips.net/link.php?M=%5BKLIPPET_BORT%5D101&F=T

  ______________________________________
  Gratulerer! Du er utvalgt med adressen gostrex@live.no til å få 100 kr.
  til å spille bingo for!

  Klikk her øyeblikkelig
  http://send.tilbudstips.net/link.php?M=99%5BKLIPPET_BORT%5Dmp;L=81&F=T&gt;

  ______________________________________
  Hvorfor mottar jeg dette nyhetsbrevet?
  Du mottar dette nyhetsbrevet, fordi du har sagt ja takk til å motta
  spennende konkurranser og tilbud på din email.
  Du har meldt deg på følgende e-mail: (gostrex@live.no)

  Ønsker du ikke å få tilsendt flere nyhetsbrev?
  Du kan på et hvert tidspunkt trekke ditt samtykke tilbake ved å melde
  deg av via linket her under.

  Meld meg av de fremtidige nyhetsbrev fra Tilbudstips.net, klikk her:
  http://send.tilbudstips.net/unsubscribe.php?M=99879&am%5BKLIPPET_BORT%5Db2d4c7821953e&L=3&N=248

  Ønsker du å kontakte oss kan dette skje på
  contact.tilbudstips.net@emmedier.com

 11. Takk for denne artikkelen! Hadde aldri i livet trykket på noen av linkene, men greit å vite litt hva dette er for noe siden jeg stadig får masse tullegreier som jeg har vunnet eller kan vinne..

  Vil bare si ifra at en av mailene jeg fikk fra dem, så sto faktisk en av familiemedlemmene mine som avsender(navnet), men avsender mailen var fortsatt den samme fra wauwmail.

  Ser ut som om de kjører ganske heavy på nå for tiden i og med at all spam jeg får, er fra dem.

 12. Hei,

  er dette noe av samme slaget?
  Har ikke klikket på linken, men fant lite om denne eksakte mailen via google.

  fra Ingrid
  svar til vindermail
  til xxxxx@gmail.com
  dato 4. april 2011 16:50
  emne Påminnelse2: Betaling av faste utgifter
  sendt av bounce.send.vindermail.dk

  skjul detaljer 16:50 (For 4 timer siden)

  Vi har tidligere prøvd å skrive til deg, men fikk ikke noe svar.

  Vi har valgt xxxx@gmail.com ut til finalen om, å få 20.000 kr.
  til betaling av alle dine faste utgifter – hver måned i et helt år.

  Du kan derfor godt vinke farvel til husleien, strømregningen, varmeregningen, alle tv-
  og mobilabonnementer, transportutgifter og ja – for 20.000 kr pr. måned kan man jo holde på.

  Bruk derfor din lønn på noe meget bedre i tiden framover!

  Alt det kreves av deg er at du bekrefter din deltakelse samt svarer på finalespørsmålene med det samme.

  – Klikk her og bekreft –
  http://send.vindermail.dk/re?l=450q%5Bklippet%5D32wcI0

 13. Får en hel haug jeg også… Emma Faldbakken å jeg er bestevenner.. tror eg??? haha… siste mail lyder:

  Vi har gjentatte ganger skrevet til deg angående leveransen av en iPhone 4‏

  Fra: Ingrid (newsletter_no@send.vindermail.dk)
  Sendt: 16. april 2011 07:46:23
  Til: *meg*

  Kjære bruker, Vi har gjentatte ganger skrevet til deg angående leveransen av en iPhone 4, vi forstår ikke hvorfor du fremdeles ikke har bekreftet din informasjon så vi kan sende den. Alt vi behøver er ditt telefonnummer.
  Fyll inn din informasjonsånn at vi kan sende den. –

  Klikk her -http://send.vindermail.dk/re?l=4[xxxx]kfkI0
  Avmelde:http://send.vindermail.dk/public/unsubscribe.jsp?gid=250237081&uid=2598485744&%5Bxxx%5DNPCIEFNEFCPBFOPK

 14. Jeg ser at jeg er «heldigere» enn de over. Se hva jeg kan få.
  Kopiert fra mailen:
  Halloen! Vi har ennå ikke hørt fra deg ang. betalingen på 250 000 kr!

  Vi må overføre beløpet til en av våre brukere innen 31. mai.

  Pengene kan du f.eks. bruke til en fest eller akkurat det du har lyst til

  Noen er «heldigere» enn andre!

 15. Hei! 
  Takk for denne posten! Jeg gikk idag fem på – registrerte meg, svarte på spørsmål, betalte 9,- for å få en iPod Shuffle tilsendt i posten. Til og med sendt inn kopi av telefonregningen min for å "Bevise" jeg bor her jeg bor. At mine 23 år på bakken ikke har lært meg mer.. 

  Men jeg har allerede avsluttet "abonnementet" så det fornyes ikke igjen neste måned (399). Og jeg betalte vel 9,. for denne månedens.. Er det noen av dere som har hatt problemer med dette selskapet bortsett fra irriterende mailer? Dere tror ikke jeg bør være redd for bankkontoen min eller noe, eller? 

 16. Hei Rune !
  Hvordan melder jeg meg av fra "Askvipocean.com2 ? Klarer ikke å komme i kontakt med dem på tlf eller mail . Vet ikke hva jeg er medlem i hos dem , men jeg er ikke innteresert i dem heller . Vær så snill hjelp meg . De har trukket nesten 400,- kr av min konto , å det liker jeg ikke .
  Med hilsen May Lockert

 17. Hei der.
  Spørs om jeg ikke slår alle over i denne rekken:
  Etter at jeg fikk de første "Vinner"-mailene og flere etterhvert, ville jeg se hvor mange jeg fikk etterhvert.
  Fra 22.7.2011 og httil har jeg motatt 380 "Du har vunnet"-eposter og etterspørsel etter kontonr/ kontatinfo… you name it…
  Siden dette er en "dummy"-adr. jeg benytter i slike tvilstilfeller, som her, har jeg ikke problem med min vanlige epost-konto, – enda!,  men man vet aldri hva disse finner på…
  Vel, de er nå kreativ de gutta/jentan… Men alt går å bøtta !!!

 18. Eg er nett blitt trekt 399, ikkje er eg medlem så eg skjønner ingenting korleis dei kan berre trekke peng fra kontoen min. Har bedt dei sende medlemsnr mitt men det har eg ikkje fått for er jo ikkje medlem. Ka gjer eg?

   1. Her trekkes det rett fra et kredittkort!! Jeg har da aldri oppgitt det kortet og åpner ikke sen type mail!! Må bare få stoppet det nå!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *