Enkel programoversikt for TV og radio

Nå skal jeg være den første til å innrømme at jeg ikke lenger ser like mye på TV (eller lytter til radio) som i «hine haarde dage», men likevel er jo mulighetene der. Da er det spesielt kjekt å kunne vite når ting vises – selv om zapping og halvsoving på sofaen er digg da.

Jeg kjøper aldri Se og Hør (hvem gjør vel det) og oversikten i min lokalavis er litt for tynn til å tilfredsstille mine behov. Nettsider som tilbyr programoversikter finnes det jo nok av, men sidene er fulle av reklame og tar sin tid. Da bruker jeg heller TV Browser – et superenkelt program som tilfredsstiller mine behov.

TV Browser er et program som installeres på maskinen din. Deretter kan du markere favorittkanalene og få opp en kjekk visning av kanalenes programmer. Oversikten oppdateres kontinuerlig. Du laster ned programmet ved å finne den riktige fila på denne siden. Spør meg gjerne via kommentarfeltet dersom du lurer på noe i forbindelse med installasjonen.

1 kommentar

  1. Jeg er heller ingen fan av verken Se og Hør eller Her og nå. Nettaviser har jeg nesten gitt opp da det er overflod med reklame og alt for rotete nettsider. TV Browser ser ut til å være et kjekt litet program.
    Takk for tipset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *