Gambling er jammen kjedelig

I dag gjorde jeg et forsøk på å gamble litt. Jeg registrerte meg på en av de mange nettsidene som tilbyr forskjellige typer onlinespill a la poker, blackjack, enarmet banditt osv. Nesten har det til felles at de gir deg 50 kroner i startbonus som lokkemiddel.

Hvilken nettside jeg registrerte meg på kan være det samme, men jeg tok altså i mot femti kroner og valgte å konsentrere meg om den klassiske enarmede banditten (den med kirsebær, 7-tall osv.).

Jeg synes slike spill er ganske kjedelige, og jeg klarer ikke å bli "trigget" av hverken blinkende tall eller heftige meldinger om at jeg har vunnet 20 eller 50 kroner etter som dagen skred frem.

Etter et par minutter med automatisk spilling – man behøver ikke en gang trykke på knappen for å la "banditten" rulle – ble jeg kjapt kontaktet av en moderator som "ville hjelpe meg". Jeg jattet med og viser deg gjerne loggen fra chatten her:

info: Vær venlig at vente på en operatør.

info: Du chatter nu med 'Sandra'.
Sandra: Hej och välkommen. Jag heter Sandra, hur mår du idag?
rune69: Bare bra, morsomt å spille!
Sandra: Kul att höra 🙂
Sandra: Jag ville bara välkomna dig till spel med pengar och berätta om en superbonus du kan få vid första insättningen eftersom du kom till chatten. 
rune69: høres spennende ut! Fortell mer.
Sandra: Jag kan erbjuda dig en bonus på 150% när du gör din första insättning på 200 kr eller mer J
Sandra: 🙂
rune69: Skal huske på det, vil spille litt mer gratis først. Kan jeg kontakte deg senere i dag?
Sandra: Ja självklart 🙂 Men om du gör insättningen nu så kan du ta ut dina vinster fortare 🙂
rune69: Har ikke mye gevinst ennå.
Sandra: Okej. Men jag menar om du gör insättnignen på 200 kr nu så får du ju 500 kr plus det du har vunnit hittills att spela med. Om du har mycket att satsa med så har du större chans att vinna större summor
rune69: Jeg forstår. Må sjekke hvor mye jeg har på bankkontoen min – jeg vil da satse ordentlig hvis det er enklere å vinne stort.
Sandra: Ja det går bra det 🙂 
rune69: Hva for noe annet pleier du å hjelpe med her inne?
Sandra: Jag kan hjälpa med det mesta 🙂 Har du några frågor?
rune69: Ikke akkurat nå, men det dukker sikkert opp noen utover dagen. Har god tid til å spille i hele dag! 
Sandra: Du ville inte göra en insättning?
rune69: Ikke akkurat nå, men husker tilbudet ditt. Må jeg spørre deg når jeg er klar til det? For å få tilbudet mener jeg.
Sandra: Ja kom tillbaka till chatten innan så ska jag ge dig bonusen 🙂
rune69: fint, tusen takk for samtalen foreløpig. ha en fortsatt super dag!
 
Som du kan se, så har operatøren en vennlig tone, men hun (ikke sikkert dette er en dame, regner med at menn blir kontaktet av damer…) forsøker med jevne mellomrom å lokke meg til å spandere noen ekstra kroner.
 
Jeg spilte altså egentlig ikke i det hele tatt, men lot maskinen gjøre jobben for meg. Det hele endte med at maskinen min spilte i 6 timer før jeg gikk lei og høynet innsatsen per spill til kr. 100 for å bli ferdig med hele greia.
 
På det meste hadde jeg tjent rundt 800 kroner, men mye vil ha mer og det hele var jo kun ment som en test.
 
Jeg kan ikke påstå at jeg synes dette var morsomt, men fikk i alle fall prøvd det… 

5 kommentarer

  1. Hvilken side var dette? Likte ikke den "selger-innstillingen". Fint om om du forteller meg hvilken side det er, slik at jeg eventuelt kan ta dette videre. Vi ønsker ikke å promotere brands med en slik holdning, så jeg vil gjerne høre om dette er en strategi eller et engangstilfelle.

    1. Ser vel ingen grunn til å endre på følgende sitat:

      Hvilken nettside jeg registrerte meg på kan være det samme

      Og hvorfor skulle du ta dette videre? Hvordan i alle dager kan du anta at nettsiden jeg besøkte har noe med deg å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *