Gjerrigknarken Rune blogger også

Du visste kanskje ikke at det er undertegnede som er Gjerrigknarken sjøl? Skal ikke påstå at jeg lever som en munk på luft og vann, men jeg er opptatt av å spare der jeg kan – enten vi snakker miljø eller penger. Jeg er litt annerledes i forhold til Onkel Skrue, fordi jeg bruker pengene mine – på det jeg ønsker. Du forstår kanskje ikke hvordan hjernen til en gjerrigknark fungerer? En gjerrigknark av den positive sorten som jeg propagerer kan gjerne unngå å kjøpe plastposer for å transportere varene hjem (jeg har med kasser eller poser), tar gjerne en ekstra tur på toalettet andre steder enn hjemme for å spare dopapir og reiser likevel på en grei ferietur om sommeren.

Helt siden 2000 har jeg spredd mitt glade og gjerrige budskap på internett og nettsiden www.gjerrigknark.com er Norges største nettsted for sparetips. Hver uke gir jeg gode sparetips eller tips til hvordan man kan oppnå fordeler. Jeg opplever at nordmenn har blitt flinkere til å spare, men at det fortsatt finnes mange sløsehoder der ute som trenger å høre det viktige budskapet.

Følg gjerne med på Gjerrigknarkens blogg der jeg gir tips i tide og utide som kan få deg til å våkne. Dagens lille enkle tips er rett og slett å ta husvasken – det er trim som er verdt mer enn å ta på seg finstasen og henge rundt på nærmeste helsestudio. Folk er rimelig teite som ikke ser at man kan unngå å betale for å trimme eller å få et rent og pent hus.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *