Glemt passordet igjen? – Bruk WebBrowserPassView

Det er utrolig hvor mange tjenester på nett som krever brukernavn og passord – det stiller etter hvert større og større krav til oss brukere om å huske hvordan vi logger på. Stadig vekk må vi bruke «Glemt passord»-tjenestene og resette passordene via e-post. Men det finnes enklere løsninger.

Jeg har tidligere vist hvordan man ved hjelp av et enkelt programm finner passordet til MSN og slikt tjenester. Men hva med Facebook, Twitter og andre tjenester. WebBrowserPassView er skremmende enkelt og gir deg virkelig oversikten.

WebBrowserPassView funker flott med både Internet Explorer, Firefox, Chrome og Opera og gir deg en total oversikt over brukernavn og passord som er lagret på maskinen du kjører programmet på. Den er like kjekk å ha på en minnepenn for å bruke på andre maskiner også, uten at jeg skal gå inn på mulighetene for misbruk :). Oversikten kan på enkelt vis lagre i en fil for oppbevaring.

Last ned WebBrowserPassView via denne siden. Filen er zippet (pakket sammen) og må pakkes ut – enten ved hjelp av Windows eget program eller Winrar som jeg anbefaler (sjekk her for å finne ut om du skal laste ned og installere 32- eller 64-bitsversjonen). Kjør deretter programmet WebBrowserPassView som ligger i mappen du har pakket ut.

2 kommentarer

  1. Takk for tipset. Du har også skrevet i et senere innlegg "knekke passord i Windows med Ophcrack", nå har jeg fått meg to favoritter.. Hvis jeg glemmer noen passord nå, da finnes det nok ikke håp for meg 🙂
    Takk igjen.

  2. hei jeg får ikke åpnet mitt facebokk konto den finner ikke konton når jeg prøver å pnet dett kaster meg ut skriver ritig pasord men vill ikke loge inn når jeg vill at den skal sende meg meil så ser at den gmeil er ikke mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *