Hvordan følge med på Facebooksider?

Dersom du har en bedrift og føler at du «må» ha Facebookside (noe du så absolutt bør gjøre for å markedsføre produktene dine der forbrukerne befinner seg), har du sikkert vegret deg for å bruke tid på oppfølging av siden.

Du ønsker kanskje ikke å være aktiv på Facebook med en egen bruker og sitte «pal» foran skjermen for å følge med på om det skjer noe på «veggen» din? For endel blir løsningen å la andre ta seg av jobben med å holde rede på hva som skjer på Facebooksiden til bedriften din – det koster jo litt ekstra penger også da. I tillegg er det ikke alltid like trygt å overlate brukerkommunikasjon til andre enn folk som kjenner din business godt.

La oss gå ut fra at du har en bruker på Facebook (Hvordan registrere seg på Facebook), og at du eller en annen har opprettet en side for firmaet eller produktet ditt (Slik etablerer du en offisiell Facebooksiden). Nå ønsker du selvsagt å følge med på hva som skjer på siden av interaktivitet (innlegg, kommentarer) og svare for deg, men du har vel allerede merket at Facebook ikke kan gi deg beskjed om det skjer noe?

Det norske selskapet Hyper Interaktiv har utviklet den superenkle tjenesten HyperAlerts som varsler deg på e-post (enten umiddelbart eller i ønskede tidsintervaller) når det skjer «noe» på Facebooksidene du ønsker å følge med på. Glimrende alternativ for dem som har mye å holde rede på eller ikke gidder å surfe rundt på Facebook hele tiden.

Alf Tore Meling har på sin blogg gitt en enkel og grei bruksanvisning for hvordan du registrerer deg og bruker HyperAlerts.

Relaterte innlegg på Runes blogg:

Hvorfor bedrifter mislykkes på Facebook.

Hvordan registrere seg på Facebook.

Pek til din arbeidsgivers eller skoles Facebookside.

Store norske bedrifter bruker ikke sosiale medier.

Kundeservice på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *