Hvordan finne igjen passordet til Live Messenger og andre IM-tjenester?

Passord er ikke alltid like lett å huske, i alle fall ikke dersom man er vant til å bli automatisk logget inn via f.eks. Live Messenger (MSN), ICQ eller hva det nå er du bruker av slike IM-tjenester. Selv om mange bruker Facebook for å chatte med venner, er det fortsatt tydeligvis plenty med folk som sverger til MSN.

Dersom du glemmer passordet og ikke er i stand til å bruke «glemt passord»-tjenesten (eller ikke gidder), foreslår jeg ganske enkelt at du bruker MessenPass – noe enklere for å få tak i MSN-passordet skal du lete lenge etter.

Gå til denne siden og scroll helt nederst. Dersom du er i stand til å laste ned en zip-fil og pakke den ut etterpå, trenger du ikke engang å installere noe program for å finne igjen passordet ditt. Ellers må du bruke alternativet under for å laste ned og installere en exe-fil.

Kjør programmet og vips – passordet ditt dukker opp i en enkel oversikt.

3 kommentarer

    1. Dessverre, det er nok noe du må ordne selv. Spørs jo også til hva ditt manglende passord er til for noe, men siden du har havnet inn på denne artikkelen, burde jo saken være enkel dersom du følger bruksanvisningen min?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *