Hvordan formatere en minnepenn med NTFS

Etter hvert som folk får tak i store minnepenner, vil de kanskje oppleve at det er problemer med å legge inn store filer. De fleste minnepinner er formatert i FAT32-format og takler derfor ikke filer større enn 2GB geburtstagskartenen kostenlos. Hva skal du så gjøre? Formater minnepennen i NTFS, slik at du kan overføre store filer. Her får du bruksanvisningen dersom du bruker XP på maskinen din candy crush saga.

Først skal du koble til minnepennen og vente til den er ferdig satt opp (installert). Dernest går du til Start –> Min Datamaskin og høyreklikker adobe reader download windows 10 deutsch kostenlos. Klikk deretter med venstre museknapp på Behandle. Se bilde nedenfor:

Klikk deretter på Enhetsbehandling og utvid deretter Diskstasjoner på høyre side download payroll. Du skal nå se harddisken(e) og USB-pennen din.

Høyreklikk på USB-pennen som står oppført under Diskstasjoner og velg Egenskaper (med venstre museknapp) harry potter pc spiel download kostenlos.  Her velger du fliken Policyer.

Sannsynligvis vil du se at det er krysset av for OPTIMALISER FOR RASK FJERNING download youtube video ubuntu. For at du skal kunne formatere minnepennen i NTFS, må du huke av for OPTIMALISER FOR YTELSE. Klikk deretter OK.

Nå er minnepennen klar til formatering med NTFS kostenlos pc spiele downloaden ohne anmeldung. Gå til Min Datamaskin, høyreklikk på minnepennen og velg FORMATER. Da får du opp følgende vindu.

Det står nok FAT32 i rubrikken for FILSYSTEM horse life demo kostenlos downloaden. Nå kan du velge NTFS der, gjerne gi minnepennen et eget navn (VOLUMNAVN) og godt også huke av for HURTIGFORMATERING.

Når du nå trykker START vil minnepennen din bli formatert – OG ALT INNHOLD VIL OGSÅ BLI FJERNET free cut pattern bags. NB! Dette gjøres på egen risiko, ikke glem å sikre dine data på forhånd.

Denne artikkelen er skrevet for at jeg skal kunne huske hvordan det gjøres, for det hender at problemet oppstår 🙂

12 thoughts on “Hvordan formatere en minnepenn med NTFS

 1. Tilbaketråkk: Anonym
 2. Hey, kan du si hvorfor jeg må endre på policyen?
  Formateringen gikk helt fint å alt sammen funker som forventet uten å endre på den.

  1. Nei, dette husker jeg visst ikke lenger. Ser jo at jeg gjorde dette på en XP-maskin i hine haarde dage, så kanskje det hadde noe med det å gjøre? Bare fint om det funker på en enda enklere måte 🙂

 3. Funket fint det der Rune. Prøvde å formatere en minnepenn, men det gikk ikke an å få den inn på NTFS uten å endre på policyen. Uten det ble det bare FATex 🙂

 4. Hei,

  Har du «oppskrift» for MAC også?
  Minnepinnen jeg skal formatere er av Sony fabrikat 64GB.

 5. Hei sann . har gjort dette med mine «penner» men noen ganger får det greit. Andre ganger må man huke av for ikke å Kjapt formatere, da funker det oki noen ganger. Jeg bruker WIN 10.

  Men med et uhell klarte jeg å formatere min exsterne hardisk [ 1 TB Seagate,] å dæven
  men kjenner du til noen programer/(Noe smart) som kan få tilbake det jeg kar klart å slette ?

  Takker på forhånd «Bulle»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *