Hvordan laste ned private videosnutter fra Vimeo

Jeg hadde plutselig behov for å laste ned en film som befant seg på Vimeo og slet med å finne en metode som lot meg laste ned filmen til datamaskinen din – rett og slett fordi videosnutten var satt som privat (men ble embedded til offentlig visning på en nettside) facebook videos legally.

Etter mye frem og tilbake via Google, fant jeg til slutt frem til en artikkel på bloggen til Vince Pergolizzi som løste flokene for meg herunterladen.

La meg bruke et eksempel som forteller hva jeg gjorde. Gå til f.eks. http://shop.illvit.no/ill/illustrert-vitenskap?media=shoplist&ms=0 som er en reklameside med en embedded vimeo video på download microsoft windows.

Videoen kan ikke lastes ned, men du kan klare å finne ut hvor videoen er plassert hos Vimeo (altså korrekt URL). URL’en finner jeg ved å klikke på konvolutten i videoen og klikke på Twitter-symbolet moodle app herunterladen.

Da finner jeg at adressen til videosiden er https://vimeo.com/136495357, men som du kan se, så er ikke videoen å se på siden – den er satt til å vises privat (og tydeligvis mulig å embedde der eier ønsker det) 7zip 64 bit download for free.

Men når jeg setter inn endelsen 136495357 i en lenke som starter med http://player.vimeo.com/video/ istedenfor, så kommer videoen opp likevel windows 10 usb. Slik: http://player.vimeo.com/video/136495357

Trykker du på lenken, kommer videoen opp i et nytt nettleservindu stemmen voor tomtom gratis downloaden. Utenfor selve videoen, kan du nå høyreklikke med musa og velge «Vis sidekilde». Da får jeg opp litt av hvert av kodesnutter.

Søk enkelt opp «.mp4» automatically download outlook 2010. I alt rotet finner jeg følgende lenke https://fpdl.vimeocdn.com/vimeo-prod-skyfire-std-us/01/2299/5/136495357/410584777.mp4

Nå kan jeg i teksteditor eller et annet program lage en enkel HTML-fil som inneholder dette:

<a href="https://fpdl.vimeocdn.com/vimeo-prod-skyfire-std-us/01/2299/5/136495357/410584777.mp4">download</a>

Jeg lagrer fila et sted på datamaskinen og åpner den i en nettleser bewerbungen zum downloaden. Nå kan jeg høyreklikke på «download» og lagre lenken. Vips, har jeg fått lagret videoen til min datamaskin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.