Julekalendere på nett

Jeg er såpass gammel i gamet (snakker da også om internett), at jeg husker tilbake til tidene da få firmaer hadde julekalender på nettet – og omtrent enda færre folk hadde fått med seg at det eksisterte noe slikt download movies. Det var tider da undertegnede vant bøtter og spann av premier – herlige og gylne tider. Idag er jeg mer opptatt «bak» julekalenderne download netflix movies browser. Men like moro er det likevel.

Julekalendere på nett er en nokså spesiell norsk tradisjon, i alle fall mht. utbredelsen som fenomenet har i Norge herunterladen. Vel finnes det enkelte julekalendere i våre naboland, men på langt like mye «hysteri» (er kanskje å ta litt i) – men nordiske naboer på besøk hos norske venner rundt 1 app language memos. desember blir nok sittende endel alene.

På Gjerrigknark.com jobber jeg med å oppdatere den årlige listen over julekalendere, det er ikke småtteri herunterladen. Når jeg likevel dropper de idiotiske kalenderne som krever SMS og kostnader og også de velmente veldedighetskalenderne som ikke gir gevinster, er det for å vise alle julekalenderhungrige at det er noe som heter kvalitet og sorteringsmulighet herunterzuladen oder herunterladen. Vi får heller redde verden (veldedighet) og vise frem julekapitalismen en annen gang. Nå er det snart tid for masse klikking og moro – Gjerrigknarkens store julekalenderoversikt er på vei download windows 10 update wizard.

Og det samme er Gjerrigknarkens egen julekalender – på Facebook selvsagt herunterladen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.