Laste ned hele fotoalbum på Facebook

Det er ikke helt enkelt å få tak i bilder som ligger på Facebook. Her forleden fikk jeg en forespørsel fra en bekjent som ønsket seg et bilde fra Facebook på skrivebordet sitt download word 2010 for free. Jeg endte opp med å ta skjermbilde av skjermen og deretter skjære ut bildet og lagre det i jpg-format. Det er litt for tungvint når det finnes gode applikasjoner som ordner det hele på en enkel måte – Facebook Photo Album Downloader fortnite ios herunterladen.

Det finnes selvsagt mange forskjellige muligheter for å rippe et bilde fra Facebook, enten vi snakker om tillegg i diverse nettlesere eller egne programmer lieder auf iphone kostenlos herunterladen. Men det enkleste er nok å installe applikasjonen som gir deg muligheten til å laste ned hele album eller enkelte bilder windows 7 32 bit gratis downloaden nederlands. Du behøver bare å kopiere hele nettadressen (URL’en) til albumet og velge ut hvilke bilder du vil laste ned. Deretter havner bildene i en pakket fil – en såkalt zip-fil you can download purchased amazon videos. Denne må igjen pakkes ut. Finn frem fila i utforskeren og høyreklikk på den – pakk ut – enten ved hjelp av Windows sin egen utpakkingsmulighet eller f.eks publisher voor mac for free. Winrar (sjekk 32-bits eller 64-bits Windowsversjon med mitt tips) som jeg selv bruker msp for free.

Etter at du har installert applikasjonen, behøver du bare å gå til http://apps.facebook.com/saveimages/ for å laste ned det du måtte ønske (du finner applikasjonen også i menyoversikten på venstre side i Facebook) anno 1602 download full version free chip. Men husk at det er noe som heter copyright og bad behaviour på nett. Ikke misbruk denne muligheten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.