Lureri på Facebook – betal huslån/husleie

Facebook er en effektiv måte å markedsføre firmaer, aksjoner, ting eller whatever på. Noen saker går så absolutt bedre enn andre ting. Ta for eksempel farsotten som fyker over det norske land akkurat nå – «arrangementet» Vi betaler ned ditt huslån eller din husleie hele året 2011.

Det er ikke mulig å finne ut hvem som har opprettet arrangementet, men mitt tips er at personen bak nettsiden Kampanjeweb.com har en finger med i spillet. Dog nekter han hardnakket for at eieren av Kampanjeweb.com har noe med saken å gjøre, men begge to er like dårlige i rettskriving….Samtidig lenkes det direkte fra arrangementet til nettsiden der moroklumpen EGENTLIG vil at folk skal klikke.

For det er det de skal: klikke på linken til surveyen som gjør at du blir med i trekningen om å få husleien din betalt hver måned de kommende to årene. Har du lest betingelsene (ganske morsomt å lese disse) og synes dette kan være noe for deg, så be my guest!

8 kommentarer

 1. Interessant og bra at du skriver om dette, Rune. Noe så sinnsykt som det «arrangementet» har tatt av.

  Facebook har blitt oversvømt av sånne «arrangementer» de siste månedene. Og Facebook har aktivt gått ut og slettet arrangementene. Fordi dette er for godt til å være sant. Og fordi det merkelig nok sprer seg som ild i tørt gress.

  Jeg mister litt troen på menneskeheten når jeg ser hvor mange som kaster seg på såntnoe.

  -asle-

  1. Hehe, trodde vel egentlig at du og jeg i større eller mindre grad var avhengig av akkurat den delen av menneskeheten?

   Ser forøvrig at du er blitt tilhenger av Kampanjeweb.com på Facebook også, jeg orker ikke å bli tilhenger av sider som har eiere uten sans for norsk rettskriving – for pinlig. Eks. “Ikke glem og sjekk ut våre konkuranser.”

 2. Ja, jeg ble «fan» av kampanjeweb for å «bokmerke» siden. Ikke for å vinne et års husleie. Det kan jeg gjøre direkte fra Euroads.

  Manglende rettskriving er tydeligvis intet hinder for at folk skal gå rett på limpinnen. Det er kanskje folk som ikke er så opptatt av rettskriving?

 3. Hei.

  Kom over denne her nå? hva er galt med og ha dysleksi?
  Vi blir alt for masse mobbet i sammfunnet.

  Så hva i helvete er galt med og ha det. Jeg blir rett og slett forbanna når jeg leser om folk som trøkker oss ned i søla.

  1. Jeg har vel ikke kritisert folk med dysleksi? Jeg har kritisert det faktum at noen legger ut tekster eller nettsider med rettskrivingsfeil. Dersom man trenger hjelp til rettskriving, så finnes det svært mange hjelpemidler som kan fikse rettskrivingsfeil. Dette vet så absolutt folk med diagnosen dysleksi.

   Når man produserer en tekst for offentligheten, er det etter min mening viktig å følge rettskrivingsregler som er en slags standard for språket. Selvsagt kan man for den saks skyld skrive med stavefeil eller med dialekt hvis man vil det, men da må man også regne å støte bort eventuelle kunder. Tror du et reklamebyrå som serverer tekster for kunder med stavefeil har gode sjanser for å få flere oppdrag?

   1. Som dyslektiker ble jeg ikke fornærmet av utalelsene til Rune eller Asle. 🙂 Tror de kun mente å formidle at om man er serriøs å har en serriøs konkuranse på gang så ber de fleste om hjelp til rettskrivningen. Det hadde iallefall jeg gjort. 🙂

    Jeg la inn noen kommentarer i de Få husleien betalt gruppene, men de ble fort sletta å jeg blokkert.. :-)) Det sier vel det meste om serriøsiteten. Etter mitt skjønn så LYSER det svindel av de sidene der å jeg kan ikke fatte eller begripe at folk biter på.

    Godt noen tar tak i det å setter noen kritiske spørsmål til slike sier. 🙂

 4. Neppe noen kobling mellom kampanjeweb.com og denne stygge farsotten. Et greist whois-søk på domenet viser at det er fint lite med fellestrekk her (annet enn en hang for idiotiske «konkurranser», men det gjelder for mange).

  Denne nettkonkurransen er eid av noen som bor i Moholtlia 2 i Trondheim (evt har fått adressen sin misbrukt, oh my), og er i besittelse av mobilnummeret 43231218. Nummeret er dessverre ganske usporbart for opplysningen. Det er mulig du kan få tak i dem på nettkonkurranser@hotmail.no.

  Fyren bak kampanjeweb bor i Oslo, og har registrert domenet under fullt navn via one.com.

  Whois Nett-konkurranser: http://whois.domaintools.com/nett-konkurranser.info
  Whois Kampanjeweb: http://whois.domaintools.com/kampanjeweb.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *