Nerdswim på The Gathering – TG14

Dersom du er deltaker på The Gathering på Hamar, bør du være påpasselig når det gjelder det obligatoriske besøket i svømmehallen Ankerskogen. Nerdswim som TG kaller eventet er et bra tiltak for å rengjøre sjel og kropp når et par dager med dataspilling er unnagjort i Vikingskipet.

Dessverre er det ikke alltid at den ene hånden vet hva den andre gjør i The Gathering-ledelsen. Hovedsiden gathering.org regnes som den eneste offisielle kanalen der informasjon blir gitt, og følgende sto å lese fredag 18. april 2014:

nerdswim_screenshot_gatheringorg

Vi tok shuttlebussen som gikk fra TG i Vikingskipet ca. kl. 1545 og hadde beregnet å kose oss en time eller to i vannet, særlig med tanke på yngstesønn som elsker svømming og lek i vannet.

Cirka kl. 1610 var vi i vannet. Etter 5 minutter ble følgende beskjed gitt via anlegget i svømmehallen: «Siste shuttlebuss til Vikingskipet går kl. 1630». Ett minutt senere kom neste beskjed via anlegget: «Rettelse: Siste shuttlebuss til Vikingskipet går kl. 1620».

Jommen sa jeg smør, dermed hadde vi nå altså 5 minutter på å komme oss opp av vannet, dusje og kle på oss før vi skulle kaste oss på bussen. Bare fordi en eller annen i TG-ledelsen ikke leser på sin egen nettside at «Shuttlebuss settes opp utenfor Vikingskipet fra klokken 12.00 til 18.00«.

Vi valgte derfor å bli i svømmehallen og tok en taxi sammen med to nordlendinger som også var like indignerte som oss. Turen kostet oss kr 322. Bare fordi en shuttlebuss er gratis (vel, vi har nå betalt billetter til TG), så betyr det vel ikke at man kan gjøre som man «ønsker», eller hva TG-ledelse?

Du humrer kanskje i skjegget over dette innlegget, men faktum er at dette surmagede blogginnlegget kommer til å ranke høyt oppe i søkemotorer når folk søker opp informasjon om nerdswim og TG. Så rådet er enkelt: Ikke stol på informasjonen fra nettsiden.

Nerdswim

2 kommentarer

  1. Jeg mener å huske jeg leste noen annet på den gathering.org at shuttlebuss gikk mellom 12 og 16 men at bassenget stengte kl 18 så enhver kunne bli der da om man ville

    1. På forumet har jeg i etterkant sett at det sto mellom kl. 12 og 16, men faktum er at TG-ledelsene og alle involverte alltid henviser til gathering.org for offisiell informasjon. Og som du kan se av screenshotten min, så står det noe annet der. Ankerskogen har forøvrig åpent til kl. 18 i påsken, så jeg gjetter nok heller på at TG-ledelsen synes ble for lite brukt på ettermiddagen og de på den måten ville spare penger.

      Jeg spurte i resepsjonen på Ankerskogen om dette, og de fortalte meg at de hadde fått en telefon fra «en eller annen i TG» om at bussen skulle kuttes og at de måtte gi beskjed om dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *