Nordmenn elsker kvoter – jeg hater dem

Det er en stor dag for oss som driver med domener – Registreringsenheten for .no-domener øker kvoten som alle virksomheter kan ha fra 20 til 100 domener sax noten for free. Dette skjer 30. november.

Norid forteller i en pressemelding at dette skjer fordi kvoten på 20 domener ikke lenger dekker behovet crossfire band 1 for free. Noen vil sikkert si at 100 domener må være nok og at alt annet vil gjøre ting enda enklere for domenehaier.

Jeg hater kvoter og ser på det som noe særnorsk og totalt unødvendig i et marked som burde være fritt, enten vi snakker om toll- eller domenekvoter lustige sprüche kostenlos downloaden. Hvorfor i alle dager skal noen (les i de aller fleste tilfeller: staten) bestemme begrensninger i hva og hvor mye folk eller bedrifter skal kjøpe herunterladen? Men følgende utsagn er et perfekt kjennetegn på en stat eller offentlig myndighet som tror den vet best:

Etter Norpols syn må en eventuell fjerning av kvoten utredes nøyere før spørsmålet kan tas opp til vurdering tomtom poi herunterladen.

[…]

På lengre sikt skal selve kvoteordningen vurderes. Dette vil først skje etter at vi har skaffet oss et erfaringsgrunnlag fra den økningen som innføres nå Download jewel quest for free.

Sitat: http://www.norid.no/regelverk/forslag/kvote-2011/

Typisk begrunnelse når man ikke vet hvorfor man gjør som man gjør download gba. Vi må tenke mer over saken, right? Fjern kvotebegrensningen nå!

One thought on “Nordmenn elsker kvoter – jeg hater dem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.