Oppgavelinjen i Windows XP viser ikke minimerte vinduer

Det er alltid spennende med små datautfordringer. Ofte er det slik at folk som trenger datahjelp har sammensatte problemer. Ofte er det kun snakk om å rense pc'er for virus, spionvare eller malware, men av og til dukker det opp annet småtteri som en datanerd kaller snacks sonos for free.

Kunden hadde problemer med sin Windows XP-versjon. Vinduer som ble åpnet var ikke å se på nederste linje, den såkalte oppgavelinjen (engelsk: task bar) nero 6 download kostenlos vollversion deutsch. Å navigere mellom vinduene er da rimelig vanskelig, men dersom man bruker ALT + TAB på tastaturet funker det greit. Men det er jo ingen varig løsning netflix warum nicht alle filme downloaden.

Hva gjør seg så for å finne løsningen på problemet? Vel, det er alltid slik at andre har hatt samme problem tidligere youtube naar mp3 converter downloaden gratis. Kunsten består altså i å bruke internett for å lete etter løsninger. Som oftest må man bruke andre språk, og det kan by på noen utfordringer herunterladen. I dette tilfellet hjalp det fint å søke via Google med strengen "windows xp taskbar not showing" google chrome download for free for mac.

Deretter leter man jo gjennom et par nettsider før man kommer til den riktige siden, selvsagt må man ha et øye for hva som virker som et seriøst råd og what's not herunterladen. I dette tilfellet var løsningen å finne på Malektips.com fallout 3 download free full version.

På tipssiden Programs Don't Show Up On Taskbar er det en henvisning til et script man kan kjøre for å fikse registeret i Windows movie2k filme downloaden android. Etter et par klikk var jammen alt i orden igjen. Satser på at kunden er like fornøyd som undertegnede :).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.