Pek til din arbeidsgivers eller skoles Facebookside

Det er mange som noterer arbeidsplassen eller skolen sin på sin egen informasjonsside på Facebook. Men du har kanskje irritert deg over at du ofte får opp en «koffertside» fra Facebook istedenfor den «korrekte» Facebooksiden? Det skjer i alle fall når du ikke klarer å skrive inn navnet korrekt, men dessverre også selv om du skriver det korrekt.

Det er kanskje ikke så interessant for skoleelever å gjøre dette, men for firmaer som ønsker å jobbe seriøst med sin presentasjon på Facebook og samtidig lede trafikk fra personlige sider til firmasiden kan det være kjekt å «hjelpe» sine ansatte til å gjøre det hele korrekt. Dersom noen kikker på informasjonssiden til en ansatt og klikker på firmanavnet dukker da den riktige Facebooksiden.

Men hvordan gjør man så dette? Det er litt omstendelig og da er det jammen kjekt at andre har knotet med dette fra før av. Thomas Bigum er en dansk Facebookekspert som har laget en egen videosnutt der han viser hva man må gjøre – på dansk, men helt enkelt og fullt forståelig. Jeg håper likevel at du får det til ved den enkleste metoden, «Firefox-metoden» virket noe mer komplisert.

httpv://www.youtube.com/watch?v=3YGhlCvL0U0

1 kommentar

  1. Tilbaketråkk: Anonym

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *