Shopping via internett – farlige greier?

Jeg husker ti år tilbake da det smått begynte å bli interessant å handle på internett. Alle var skeptiske, og jeg var intet unntak. Likevel er det jo interessant og praktisk for oss som bor "på bygda" å kunne handle på internett til alle døgnets tider.

Det er ikke bare betalingsmåten som er viktig å huske på når man handler på internett. Jeg ser etter kjennetegn for å se om butikken er seriøs, det kan være slik som at det oppgis kontaktdata eller at de bruker en sikkerhetsløsning som er akseptabel.

Som jeg skrev i mitt innlegg i går – Ikke tro på det du ser – piratkopisalg via internett – så finnes det useriøse bedrifter også. De holder jeg meg unna.

Men jeg var skeptisk til å bruke mitt vanlige VISA-kort som er tilknyttet lønnskontoen min – man hørte jo den gang utrolige skrekkhistorier om tapping av konto osv. I 2001 oppdaget jeg Gebyrfri VISA som tilbød et gratis kredittkort med faktura i etterkant – for meg noe helt nytt og risikofritt.

Siden jeg gjerne ville shoppe bøker, cd'er, sokker og andre ting via internett, fant jeg muligheten min til å handle uten risiko. Ved å bruke GEBYRFRI VISA som ikke koster noen verdens ting i årsgebyr, får jeg hver måned tilsendt faktura på e-post slik at jeg kan sjekke at alt er korrekt i forhold til bruken min.

Deretter logger jeg meg inn i nettbanken og legger fakturaen til forfall – i praksis har jeg da fått lang betalingsutsettelse uten at det koster meg et rødt øre.

For det er viktig å betale på forfallsdagen, hvis ikke kan det bli dyre greier. Men i løpet av 10 år har jeg – med min supre ordenssans – klart meg fantastisk.

Det er derfor jeg anbefaler GEBYRFRI VISA til deg også – det funker rett og slett perfekt for mitt bruk – kun til handel via internett!

Hvordan shopper du via internett?

Eff.rente 23,41 %, 15 000, – o/12 mnd. Totalt 16 779,51

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *