Kjendiser som kunne blitt fotballstjerner

Vi har vel «alle» spilt fotball i mer eller mindre organiserte former under oppveksten. Verdens største kjendiser har også vært unge, og noen var faktisk nær ved å slå igjennom som fotballspillere.

Kanskje har også du en tidligere klasse- eller skolekamerat som har blitt mer berømt i «voksenlivet». Noen av oss har også spilt fotball med noen av dagens eller gårsdagens stjerner. Det finnes også dem som i dag er kjent for sine prestasjoner utenfor gressmattene rundt omkring i verden, men som like gjerne kunne slått igjennom som fotballspillere.

Gordon Ramsay

Den høyrøstede britiske kokken har også blitt et populært innslag hos forskjellige norske TV-kanaler. Det er ikke sjeldent at Ramsay er alt annet enn fornøyd med kokkeleringen til både nybegynnere og mer etablerte matelskere.

Det mange ikke vet er at Ramsay også har blitt ropt av, veiet og funnet for lett. 54-åringen var et lovende talent da han spilte for Warwickshire i ungdomsårene. Faktisk var han så lovende at den tidligere skotske storklubben Glasgow Rangers inviterte Ramsay på prøvespill, men en skade satte en stopper for fotballkarrieren da han var 19 år.

Deretter rettet Ramsay fokuset mot gryter, stekepanner og piskeris, uten helt å gi slipp på fotballen. I 2013 åpnet han nemlig Union Café i London i samarbeid med David Beckham.

Steve Nash

Den med kanskje det største potensialet til å bli en fremragende fotballspiller. Likevel, skal vi kanskje være glad for at Steve Nash ikke valgte å forfølge fotballdrømmen, selv om han selv hevder at han kunne spilt profesjonelt om han hadde fortsatt med å snøre fotballstøvlene.

Men når du er kåret til den mest verdifulle spiller i NBA ved to anledninger, er det nok ingen som kan kritisere karrierevalget til Nash. Utenfor basketsesongen valgte Steve Nash ved flere anledninger å trene med New York Red Bulls mens han stadig var aktiv. Han har også uttalt at basketevnene hans hang sammen med ferdigheter i – og kunnskap om – fotball.

I 2016 var Nash en del av en gruppe som investerte 21 millioner dollar i spanske RCD Mallorca. Han er også uttalt Tottenham-fan og har flere ganger besøkt White Hart Lane og Tottenham Hotspur Stadion. Kanskje går han, som mange andre Spurs-supportere, med en drøm om at José Mourinho kan lede Tottenham til titler. Et Premier League tips på Tottenham som vinner står til odds 11. Så kanskje har Nash grunn til å drømme?

Julio Iglesias

En favoritt hos det kvinnelige kjønn i en lang årrekke for hans vokal, men Julio Iglesias kunne også trukket overskrifter på fotballbanen. Faktisk var Iglesias en mer enn habil keeper, med plass i troppen til ingen ringere enn Real Madrid.

Fotballkarrieren ble ødelagt da Iglesias var involvert i en bilulykke som ødela ryggen hans, og historien vil ha det til at det var under sykehusoppholdet etter ulykken at han lot kjærligheten falle på musikken. Julio Iglesias har dessuten også studert juss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *