ONEPARK irriterer med sitt «enkle» parkeringssystem

I helgen parkerte jeg for andre gang (ja, jeg parkerer så sjelden som mulig der det må betales – man er da gjerrig) i et ONEPARK-parkeringshus data from sharepoint. Og for andre gang ble det trøbbel. Hvorfor i huleste skal et tilsynelatende enkelt system være så forbasket vanskelig?

For å skildre første parkeringsopplevelsen i et ONEPARK-parkeringshus med Autopay-system (ja, det er dette som er temaet), er det enkelt:

 • Vi kjørte inn i parkeringshuset og parkerte
 • Jeg sørget for å registrere bilen min på Onepark.no
 • Da vi kom tilbake til bilen etter endt parkeringsbehov, var maskinen out of order (jeg ville sjekke om registreringen var gått gjennom eller om jeg måtte betale manuelt på maskinen)
 • Hørte aldri noe mer og parkeringen ble tydeligvis gratis, men hele greia førte med seg at jeg i dagevis etterpå sjekket bankkonto og om det lå noe ubetalt vedr whatsapp downloaden voor ipad gratis. mitt registreringsnummer

I helgen var vi i Arendal og skulle parkere i et parkeringshus som nylig har satt i gang med Autopay-systemet. Jeg var naturlig nok skeptisk, og fikk rett som vanlig internet explorer windows 7 for free.

 • Vi kjørte inn i parkeringshuset og parkerte
 • Etter endt parkering, gikk jeg til automaten for å se om jeg måtte betale der eller om systemet hadde fanget opp min tidligere registrering av bilnummer/kredittkort download cd-cover for free. Jeg fikk beskjed om at det var tilfelle.
 • Dette systemet sier at faktura sendes dersom ikke beløpet blir betalt innen 48 timer. I dag sjekket jeg og fant ut at min parkering var ubetalt (selv om beløpet burde vært tatt fra kredittkortet)… download smiley for free.
 • Jeg ringte kundeservice på tlf. 22 84 92 00 og fikk relativt kjapt svar etter den klassiske trykk 1 for ditt og 2 for datt.
 • Fikk der beskjed om at systemet ikke hadde forsøkt å booke av parkeringsbeløpet, noe kundebehandleren gjorde manuelt Download epson stylus dx8400 driver for free.
 • Jeg spurte så om jeg hver eneste gang selv må passe på å sjekke om beløpet bookes av (skal dette være en forenkling?). Dette ble avvist som unødvendig, men jeg stoler ikke på dem telekom mail app.

Konklusjon: Jeg forsøker å unngå å parkere i Autopay-systemet til ONEPARK fremover. Gidder ikke sjekke bankkontoer, kredittkort og begge (!) systemene til ONEPARK etter hver lille parkering… good tomorrow download pictures.

One thought on “ONEPARK irriterer med sitt «enkle» parkeringssystem

 1. Vi fikk en regning fra one park for noen dager siden, på en bil som ble vraket i 2012. Men denne skal angivelig ha stått parkert i en av deres parkeringshus den 18.7.19. I overkant av 3 timer. Hvordan i all verden skal man kunne parkere med en bil som ble til spiker for 7 år siden?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.