Øyvind Kvernvold Myhre med ny bokutgivelse høsten 2024: Elide av Sarande – Ei fortelling om verdensaltets beskaffenhet og andre ting

Endelig kommer min norske favorittforfatter Øyvind Kvernvold Myhre med nytt materiale til oss «fans». Høsten 2024 (nærmere bestemt 1. august 2024) utkommer boken Elide av Sarande – Ei fortelling om verdensaltets beskaffenhet og andre ting. Du kan allerede forhåndsbestille den via f.eks. Ark. Jeg stjeler hemningsløst beskrivelsen fra Ark:

Den gamle vismannen Brannefelso, magus av sjette orden med mestergrad i geokinese og telemanti, er fortørnet: Enda en gang har saksbehandlerne i Det Magisofiske Laug avvist hans grensesprengende verk «Verdensaltets Beskaffenhet», hvor universets gåter og mysterier blir drøftet og avklart. Tanketomme byråkrater! Ensporete knappetellere! Må han egenhendig skjære gjennom byråkratiet og henvende seg direkte til Stormesteren i Waltin Hylled?
 
Den unge helten Radach, sønnesønns sønn av storhertug Radach III av Channo, er fortvilet: Hans hjertes utkårete Elide, datter av markgreven av Sarande, er forhekset! Hennes vidunderlig vakre kropp – fullbarmet, med hår som en foss av gull like til midjen – ligger ubevegelig i tårnkammeret. Sjelen hennes er borte! Er det dødsdemonene til mørkets fyrste Tarfa Evanas som har tatt den? Er det nekromantenes hemmelige laug, som trenger unge sjeler til sine grufulle eksperimenter? Er det heksene på Fana Moclas? Han må hjelpe henne å gjenforene kropp og sjel. Men hvordan?
 
Kan de to bistå hverandre? Radach med sitt gull og sitt sverd; Brannefelso med sin uutgrunnelige visdom? Sammen legger de ut på en vågsom ferd. De må trosse både farer og fristelser: Elementalenes raseri, miasmaens herjinger, røvere og vandøde, vakre kvinner og syrlige viner. Sammen er de uovervinnelige! Forsåvidt.

Dette blir spennende lesing. Anmeldelse kommer selvsagt her på bloggen min når boken er lest og ikke minst fordøyd.

Høsten 2024 utgir Øyvind Kvernvold Myhre sin nye bok Elide av Sarande.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *