Nærstad kontra Nerstad hos Statens Kartverk – en liten feil med følger

I dag ble jeg gjort oppmerksom på en feilregistrering i Norgeskartet til Statens Kartverk zalando invoice download. Jeg bor på Nerstad i Sigdal kommune, men kartverket har klart å få til en liten skrivefeil som får litt betydning i andre tjenester.

Det er jo slik at kartverkets data brukes av en rekke andre tjenester, f.eks aok bonus app. Yr.no. Når så kartverket har klart å lage en oppføring som heter Nærstad istedenfor Nerstad, blir det faktisk ikke så enkelt å finne korrekt værmelding på Yr.no Download the latest firefox version for free.

Jeg har derfor forfattet et brev til Statens Kartverk hvor jeg ber om at feilen rettes opp. Brevet kan du lese nedenfor – det er rimelig selvforklarende…

Ang gemeinde app herunterladen. feilregistrering i kart

I dag ble jeg gjort oppmerksom på en mulig feilregistrering i Norgeskartet – spesifikt for Sigdal kommune youtube videos herunterladen iphone. Jeg ber om snarlig korrigering av den åpenbare feilen.

Undertegnede er bosatt på Nerstad i Sigdal kommune windows 10 mit keyen. Se følgende linkhenvisninger fra Norgeskartet:

http://www.norgeskart.no/?sok=nerstad#17/206790/6663759/+hits

http://www.norgeskart.no/?sok=nerstad#17/206638/6663329/+hits

Som dere sikkert er klar over, danner kartet bl.a swr1 app. utgangspunkt for værdataene til Yr.no. Med en stavefeil i stedsnavn, forplanter feil seg også til andre systemer.

Av en eller annen grunn (inkurie?) har overgangen mellom boligfelt og Nerstad skole fått navn Nærstad (bru) – med æ games for free. Se følgende linkhenvisning:

http://www.norgeskart.no/?sok=n%C3%A6rstad#17/206858/6663302/+hits

Med denne åpenbare feilen, har for eksempel også Yr.no fått feiloppføringen http://www.yr.no/sted/Norge/Buskerud/Sigdal/N%C3%A6rstad/ ableton herunterladen.

Alle som søker opp «Nerstad» på Yr.no, får således heller ingen treff (annet enn Nerstad skole – http://www.yr.no/sted/Norge/Buskerud/Sigdal/Nerstad_skole/) download minecraft app android for free.

Jeg ber om snarest mulig tilbakemelding på denne henvendelsen, og håper aller helst at inkurien kan rettes opp ASAP.

One thought on “Nærstad kontra Nerstad hos Statens Kartverk – en liten feil med følger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.