Planlegge julen om sommeren

Som du kanskje vet, så er jeg litt av en luring. I alle fall når det dreier seg om å spare noen kroner i ny og ne. Som en ekte gjerrigknark gjør jeg mitt beste for å spare penger – selvsagt uten å bruke Onkel Skrue-varianten som trikser for å få det til. Derfor tenker jeg på julen allerede om sommeren. Hvordan kan jeg handle billige julegaver?

Jeg er glad i bøker, men har sjelden tid til å lese dem, kanskje bortsett fra om sommeren på stranda eller i mørketiden når depresjonene (?) kaller på. Jeg digger bokklubber som er desperate etter nye kunder og gjør alt for oss potensielle kunder. Det høres jo ikke så galt ut å få et gavekort pålydende kr. 1000 for å stå som medlem i klubben i ett år? Jeg må kun betale porto for velkomstpakken (kr. 139).

Bokklubbene tjener sikkert inn kronene igjen på medlemmer som ikke avbestiller hovedboken (kanskje det faktisk er en bok man vil ha) eller som står som medlem lenger? Men jeg fører bok over all min aktivitet.

Dermed er det tid for å bestille julegavene for i år, for eksempel ved å bli medlem i Bokklubben Nye Bøker:

Visste du forresten at jeg har laget en kjekk liten nettside som informerer om alle norske bokklubber på markedet? Der finner du sikkert noe som passer for deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *