Sigdal Elektro AS gjør tingene rett

For over ti år siden lot vi «billighusleverandøren» Älvsbyhus bygge huset vårt på Nerstad. Siden vi ikke var (eller er) stinne av gryn, var det et godt valg tatt i betraktning at vi ønsket tak over hodet, ville eie istedenfor å leie og samtidig ikke bruke millioner av kroner for å tingene til.

Det betydde jo absolutt at vi måtte spare litt her og der, men at husfirmaet skulle spare på f.eks. det elektriske anlegget var ikke i våre tanker. Opp gjennom årene har vi stadig opplevd problemer med at de elektriske kursene var smålig beregnet. Etter hvert som vi har fått flere og flere elektriske duppedingser, pc’er osv. har vanskelighetene bare økt på. Vi har for eksempel erfart at det ikke går an å bruke vannkokeren samtidig med brødristeren – da går sikringen.

Vi bor på landsbygda hvor det ikke er så mange firmaer å be om råd – samtidig er det tydelig at f.eks. elektrikerfirmaer har mye å gjøre med store tilbydere og ikke minst hyttebyggingen på fjellet. Derfor var det med stor glede jeg fikk høre at et nytt elektrikerfirma hadde startet opp her i Midtfylket – Sigdal Elektro AS. Jeg hadde forhåpninger om at et nytt firma ville gjøre sitt beste for å få tilfredsstilt våre behov i heimen og kontaktet derfor en av de ansatte, Henrik Østbye Fremgård, for å få hjelp.

For det første svarte han allerede samme dag på e-posthenvendelsen min og avtalte tid for å se på hva som burde utbedres i det elektriske anlegget vårt. Etter å ha tatt en kikk og kommet med forslag til hva som kunne gjøres, avtalte vi ny tid for når jobben skulle gjøres. Dagen før jobben skulle gjøres ringte Henrik for å avtale nøyaktig tid – og jammen kom han ikke til korrekt tid også. Imponerende og selvsagt viktig for et nytt firma. Det er dessverre ikke slik at man kan si det samme om alle firmaer, uansett hvilken bransje man snakker om.

Men dette innlegget har ikke til hensikt å fortelle om hva andre firmaer ikke gjør, istedenfor vil jeg rett og slett anbefale alle som har behov for små og store serviceoppdrag i hus og hytte når det gjelder elektriske ting om å kontakte Sigdal Elektro AS. De får jobben gjort – vi er absolutt fornøyde!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *