Våra Finaste? – små erter til besvær

Når søndagsmiddagen er nesten klar på kjøkkenet og det kun gjenstår å piffe opp de kokte gulerøttene med litt erter, er det ganske dramatisk når pakken med erter gir middagslagingen en gedigen nedtur.

Findus "Våra Finaste – små fina ärter" som nylig ble kjøpt på Kiwi frister ikke til gjentakelse.

Vanligvis pleier vi å kjøpe små poser selskapserter fra Eldorado, men denne gang hadde Kiwi kun pakker med svenske erter og "svensk sigill" (altså svensk kvalitetsmerking) – det skulle nok fått oss til å undres før innkjøp.

Når vi så åpner pakken ser vi følgende:

Ikke nok med at det er tydelig at "frysekjeden" har vært brutt, men ertene ser jo rimelig medtatte ut også (hvis du klikker på bildet, kan du se ertene i nærbilde). Findus eller Kiwi må gjerne hevde at det er min feil, men jeg vet det ikke er tilfelle. Vi handler frysevarer og samler dem i en pose og er kjapt hjemme igjen, og med "poseertene" har vi aldri hatt trøbbel.

Nei, det er sikkert noe råttent i staten Sverige, dårlige erter eksporteres med vilje til Norge. Når det på pakken står "Det är kvalitet a la Findus", kan jeg bare le. Eller hva tror du kan være grunnen til at noen vil prakke på oss slik elendig vare?

OPPDATERT 25.08.2012: Findus med imponerende kundeservice for en som er glad i erter

4 kommentarer

  1. Hei Rune! Ta den med på Kiwi og forklar situasjonen til den som ev ansvarlig leder i butikken. Sånt er det ingen i Kiwi, findus eller Norgesgruppen gennerelt som vil ha det. Med din hjelp kan de prøve å spore opp denne feilen. For sånt skal det ikke være. De trenger din hjelp for å bli bedre! 🙂
     
    Ha en fortsatt fin dag, uten frossene erter til middag!

    1. Hei Asle. Kan ta med den tomme esken til Kiwi. Vi spiste ertene – selv om de ikke var noen nytelse. Men jeg har jo bilde av «herligheten». Skjønner jo godt at ingen vil selge slike varer – selv om jeg nok mistenker svenskene for å spre kjipe erter blant nordmenn 🙂

  2. Hei, en annen merkelig ting mer erter er at i Eldoradi sine pakker med Gule erter – tørkede så er det halvparten grønne erter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *