Bruk nettstedskart for økt indeksering

Tydeligvis en lørdags morgen med mye teknisk idag, men hva gjør man vel ikke for at menneskeheten skal bli smartere og lykkeligere? Her gjelder det deg som bruker publiseringsverktøyet WordPress til blogg eller nettside ls15 for free. Du bør hjelpe Google og andre søkemotorer med å indeksere nettsiden din ved hjelp av et nettstedskart (sitemap) vampire diaries herunterladen.

Har du kontroll over nettstedet ditt og tilgang via FTP, bør du avse noen minutter til å installere innstikket Google XML Sitemaps som gjør jobben med å lage nettstedskartet for deg android apk.

Du laster ned innstikket (et tillegg til standard WordPress) fra denne siden icc profielen downloaden mac. Installer på følgende måte:

 1. Pakk ut zip-filen og last opp mappen med et FTP-program til mappen wp-content/plugins
 2. Bruk notisblokk og lag to filer som er tomme og heter a) sitemap.xml og b) sitemap.xml.gz windows 10 dvd downloaden.
 3. Last disse to filene opp til rota der du har WP-installasjonen (der også wp-config.php befinner seg).
 4. Ved hjelp av FTP-programmet endrer du rettighetene på disse to filene til 666 (ingen sammenligning forøvrig, det har med skriverettigheter til filene å gjøre) netflix op ipad mini.
 5. Nå logger du på WP-installasjonen din og aktiverer innstikket for nettstedskartet.
 6. Gå nå til menypunktet for innstillinger og ditt nye innstikket how to from soundcloud. Der skal du helt på topp lage et nytt nettstedskart.

Vips, så er jobben unnagjort. Jeg bruker i tillegg Google Webmaster Tools for å pushe dette nettstedskartet med en gang til Google wattpad for free. Det kan du også gjøre hvis du har peiling 🙂

For meg tok hele denne prosessen 5 minutter, selvsagt fordi jeg har rimelig peiling på hva jeg driver med og har de tilganger som behøves download photos from your smartphone. Trenger du hjelp, kan du jo kontakte meg. Men jeg gjør ikke slikt på dugnadsbasis altså 🙂

One thought on “Bruk nettstedskart for økt indeksering

 1. Sitemap er bra.

  Det kan være en fordel å ha et «arkiv» i tillegg. Ryktene vil ha det til at Google liker det.

  Robots.txt er også noe man bør vurdere. Robots.txt er en liten fil som forteller Google hva som skal indekserers og hva som skal ikke indekseres.

  Morten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.