Markedsføring via Facebook Ads

Har du lyst til å bruke Facebook Ads som markedsføringskanal for bedriften din? Det er jo ikke spesielt vanskelig å komme i gang med annonsering via Facebook, men det kan jo være kjekt å ha Facebook selv til å vise hvordan det hele funker. Facebook gjør sitt beste for å kapre mest mulig av markedsføringsbudsjettene til firmaer og privatpersoner som vil markedsføre et eller annet (hittil er jo Google Adwords the big guy). Nå stiller Facebook med Webinar for å hjelpe deg.

Et webinar er ganske enkelt et lite seminar eller nettmøte som foregår via internett. For første gang arrangerer Facebook et eget webinar der følgende temaer blir forklart:

  • markedsføring på Facebook
  • hvordan lage gode annonser
  • bruk av rapporteringsverktøyet

De kommer attpåtil til å besvare spørsmål, noe som må betegnes som sensasjonelt. Det er rimelig vanskelig å komme i kontakt med vanlige mennesker hos Facebook som kan besvare spørsmål. Det sendes vanligvis bare ut standardiserte e-poster som egentlig aldri svarer på det man er ute etter 🙂

Når skjer så dette webinaret? Onsdag 1. desember kl. 20 norsk tid. Språket er forøvrig engelsk. Facebook har selvsagt klart å lage et eget arrangement for dette på Facebook (bombe!), du kan jo bruke det som en påminnelse om hva som skjer onsdagskvelden.

2 kommentarer

  1. Hei. Jeg har opprettet en facebookside til mitt lille firma som en hjelp til markedsføring. Men jeg visste tydelig ikke hva jeg begikk meg inn på. Facebook kommer stadig med krav om penger etter en annonse jeg omsider klarte og stoppe. Hva kravet er for nå, vet jeg ikke. Nå vil jeg slette hele dette tullet. Om jeg så må slette hele facebook kontoen min, så får jeg gjøre det. Er det noen som kan hjelpe meg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *