En padde legger seg flat – om Knudsen

Undertegnede har aldri hatt mye til overs for stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen fra Fremskrittspartiet. Den såkalte leserbrevkongen fra Drammen er ekspert på å legge seg ut med politiske partivenner og vise sine fremmedfiendtlige holdninger. Knudsen er en typisk FrP-mann i den forstand at han alltid føler seg mistolket av media og motstandere og bruker dette for å få økt oppmerksomhet.

Hver gang Knudsen blir eitrende sinna, sier han gjerne ting som helst burde vært usagt. At Freddy Hoffmann er et rødt tørkle for den degraderte stortingsrepresentanten (Knudsen har ingen høy stjerne i partiet lenger og har blitt plassert i en anonym komite på tinget) har kommet tydelig frem i media de siste ukene.

Når Ulf Erik Knudsen mener at mennesker uten «passende» utdanning ikke bør uttale seg om ting de kanskje ikke har total peiling (selvsagt i motsetning til han selv), så får Knudsen vist sitt sanne ansikt: en overlegen blei som ser ned på mennesker med «lavere» utdannelse enn han selv. Uten at hans utdanningskarriere med Drammens Handelsgymnas, et fagkurs i markedsføring og diplomøkonomstudier førte han lenger i yrkeslivet enn til en konsulentjobb ved Arbeidsmarkedsetaten som det het på 90-tallet. Wow Knudsen, du er virkelig en autoritet når du uttaler deg i hytt og pine.

Fremskrittspartiet i Buskerud kommer aldri til å bli stuerent så lenge kjeftesmella Knudsen slenger med leppa, legger seg paddeflat for så å reise seg som Fugl Føniks fra asken. En padde er og blir en padde.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *