Hull i systemet

26. april i år skrev jeg innlegget Åpenhet i Krødsherad kommune der jeg spekulerte i om intranettet til Krødsherad kommune var åpent fordi de satser på en "åpen" forvaltning.

Samme for meg om de ønsker å publisere referater fra rådmannens ledermøter og slikt, men siden jeg er interessert i politikk følger jeg jo med. Det ligger dog ingen link til disse referatene på kommunens forside på nett, så jeg er tilbøyelig til å tro at det ikke er meningen.

I sist referat fra rådmannens ledermøte 23. august blir inngangsporten gjort enda enklere:

I referatet står det å lese at Thore (vet ikke hvem det er, står kun fornavn i referatet) tar opp sak om intranettet:

De ansatte som ikke har fått eget brukernavn og passord til Intranettet vårt kan fint benytte følgende:

Brukerident: ansatt
Passord: ansatt
Dermed behøver vi ikke lenger å google "intranett krødsherad kommune", men kan gå rett til Krødsherad kommunes nettside og logge på intranettet.
 
Visste du forresten at Inger Merete tok opp problematikken om at besøkende buser rett inn til saksbehandlere i Krødsherad? Da må nok døren låses heretter:
Vurdering av å låse inngangsdøra nede, samt å flytte døra i gangen nede bort til resepsjonen. Automatisk døråpner fra resepsjonen vil også bli undersøkt. Dette for at ikke publikum skal gå rett opp til saksbehandlere og avbryte disse i deres arbeid dersom det ikke passer.
 
Da skal det nok endelig bli ro på kontorene tenker jeg!
 
Relatert artikkel:
 
 
 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *