Hvor er Stedet?

Det er morsomt å lese avisene fra begynnelse til slutt – det har jeg jammen klart å oppdra minstemann til å gjøre også.

Guttungen koste seg i går med Drammens Tidende sin oversikt over kommunestyrerepresentanter fra Krødsherad og Sigdal, men vel så mye koste han seg med å finne feil….han blir nok en god flisespikker og kverulant som sin far.

Side 18 i gårsdagens Drammens Tidende fortonte seg som en "Finn fem feil"-oppgave for minstemann. La oss oppsummere:

  1. Viggo Bottolfs og Stian Dybendal er tydeligvis eneggede tvillinger, i alle fall har DT brukt samme bilde på begge to. Jammen vanskelig når begge tilhører Arbeiderpartiets gruppe.
  2. Stian Dybendal bor på stedet "Sted" i Krødsherad, det kan virke som om Geir F. Bottolfs er nabo (han bor også på Sted).
  3. Beveger vi oss fra Krødsherad til Sigdal, finner jeg jammen ut at undertegnede (Rune K. Nikolaisen) nok må ha Dybendal og Bottolfs i nabolaget, for jeg bor tydeligvis også på Sted. Men jeg har ingen kjennskap til kryllingene – og attpåtil føler jeg meg hjemme på Nerstad. Hvorfor vil Drammens Tidende at jeg skal utflytting til Sted?
  4. Det er selvsagt småpirk at Runar Eidal fra Senterpartiet får lov til å få alderen sin nevnt, det er det ingen andre som får anledning til – og det selv om jeg er nøyaktig like gammel som Runar.
  5. Når det gjelder Henrik Ø. Fremgård så ser det ut til at Drammens Tidende har lyst til å skrive litt mer om ham, siden de under bilde og bosted nevner ordet "Tekst". Er det bare jeg som lurer på hva slags budskap DT hadde tenkt på?

Greit, feilene er ikke alvorlige og dette innlegget er kanskje morsomt – men jeg synes nok at avisene bør korrekturlese før de selger sin vare.

Forøvrig kan dette innlegget også leses som et lite takk for sist siden Drammens Tidende på valgdagen presterte å plassere meg i feil parti – med dertilhørende beklagelse i papiravisen dagen derpå (etter valget…).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *