Misforstått sugerør i statskassa

Spillprodusentene i Norge klager sin nød over at de ikke får like mye penger som filmbransjen fra staten kostenlos weihnachtskarten downloaden. I 2008 begynte staten å gi skattepenger til private firmaer som lager spill og selger dem på det åpne marked.

I år ble støtten økt til 15 millioner, men det er tydeligvis bare en brøkdel av hva filmbransjen får – de får rundt 250 millioner kroner audio download van youtube.

Da kommer selvsagt spillprodusentene på banen og tar den vanlige "norske" holdningen om at "dette er urettferdig" any video converter.

– Det er klart at om vi hadde fått like mye penger som film kunne vi produsert virkelig fantastiske spill, men vi prøver å gjøre mest mulig ut av det vi får, sier Jack K herunterladen. Wulff i spillproduksjonsselskapet Artplant.

Sitat: http://www.dagensit.no/article2249899.ece

For meg er dette bare nok et bevis på en industri som har klart å oppnå et lite sugerør i statskassa, mens det er andre (les: filmbransjen) som over tid har fått seg et digert sugerør amazon music pc music music. Logikken i min politiske overbevisning sier ikke at spillbransjen derfor bør få mer penger.

Tvert imot, både spill- og filmbransjen bør snarest fjernes fra subsidiefronten herunterladen. La dem utvikle seg selv uten at vi skattebetalere skal finansiere teite spill for 5-åringer eller sinnsvake filmer for rødvinseliten på Grünerløkka fortnite play for free withouting. Eller gode spill og filmer for den saks skyld.

One thought on “Misforstått sugerør i statskassa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.