Nei til eiendomsskatt i Sigdal

Gamlerådmann Kjell Tore Finnerud var en ivrig forkjemper for å innføre eiendomsskatt i Sigdal og på den måten øke inntekten til kommunen herunterladen. Det har heldigvis ikke blitt noe av og kommer heller ikke til å bli noe av. I alle fall hvis vi skal tro på partiprogrammene til sigdalspartiene – bortsett fra Arbeiderpartiet som ikke nevner eiendomsskatt med et ord nachrichten von icloud herunterladen.

Kommunene kan selv bestemme om de ønsker å ha eiendomsskatt eller ei. Partiene har nok forskjellige argumenter for hvorfor de ikke ønsker den, enten man er gårdbruker og stemmer Senterpartiet eller har et palass og stemmer Høyre (litt forenklet kanskje?) microsoft word 2010 for free.

Jeg selv er motstander av eiendomsskatt fordi jeg ser på skatt som en uting. Staten tar penger av innbyggerne for å fordele ut til alle mulige gode og dårlige formål, dersom det dukker opp ekstrabehov økes skatten for å finansiere et økt statlig/kommunalt forbruk freenet app kostenlosen. Det inspirerer ikke akkurat til sparing i det offentlige.

Arbeiderpartiet i Sigdal sier ingenting om de vil ha eiendomsskatt eller ei – det kan man jo tolke dithen at de lar døren stå åpen einladungskarten kindergeburtstag zumen. Da er det godt å vite at alle de andre partiene markerer et klart og tydelig nei til eiendomsskatt.

One thought on “Nei til eiendomsskatt i Sigdal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.