Sigdalsveien

Sigdølingene er tålmodige folk. Så lenge de får være i fred for offentlige myndigheter, er de fornøyd. Men jammen synes jeg tålmodigheten med «øvrigheta» er for dryg når det gjelder veistandarden i landkommunen vår. Da er det flott at det finnes politikere som føler seg kallet til å presse de bevilgende myndighetene til å hoste opp noen kroner for å fikse på en vei som har hatt en standard mer passende på 50-tallet. Uten Runolv Stegane sitt engasjement i fylkeskommunen ville nok veistandarden i bygda vært annerledes.

Nå skal ikke dette være noen hyllest til Steganes innsats i politikken. Jeg er sterkt skeptisk til å engasjere seg i fylkespolitikken, fylkeskommunen er ganske enkelt et råttent egg som burde vært fjernet fra jordens overflate. Hardt og brutalt.

Men som vi kan lese i Bygdeposten og på Venstres nettside, har Buskerud fylkeskommune vedtatt å bevilge penger for å utbedre Sigdalsveien videre mot Nedre Eggedal – det er jo bra de vedtar noe fornuftig når de likevel eksisterer (attpåtil har de overtatt ansvaret for veien nå). Jeg lurer på om noen andre politikere kommer til å forsøke å ta æren for at dette nå har skjedd?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *