Sigdalsveien

Sigdølingene er tålmodige folk. Så lenge de får være i fred for offentlige myndigheter, er de fornøyd. Men jammen synes jeg tålmodigheten med «øvrigheta» er for dryg når det gjelder veistandarden i landkommunen vår unicode herunterladen. Da er det flott at det finnes politikere som føler seg kallet til å presse de bevilgende myndighetene til å hoste opp noen kroner for å fikse på en vei som har hatt en standard mer passende på 50-tallet craftnote. Uten Runolv Stegane sitt engasjement i fylkeskommunen ville nok veistandarden i bygda vært annerledes herunterladen.

Nå skal ikke dette være noen hyllest til Steganes innsats i politikken. Jeg er sterkt skeptisk til å engasjere seg i fylkespolitikken, fylkeskommunen er ganske enkelt et råttent egg som burde vært fjernet fra jordens overflate kurze lustige videosen. Hardt og brutalt.

Men som vi kan lese i Bygdeposten og på Venstres nettside, har Buskerud fylkeskommune vedtatt å bevilge penger for å utbedre Sigdalsveien videre mot Nedre Eggedal – det er jo bra de vedtar noe fornuftig når de likevel eksisterer (attpåtil har de overtatt ansvaret for veien nå) solitaire for free. Jeg lurer på om noen andre politikere kommer til å forsøke å ta æren for at dette nå har skjedd?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.