Stem eller sleng meg

Jeg er en ærlig person i politikken og sier ALLTID det jeg mener. Derfor innrømmer jeg glatt at jeg ønsker å bli gjenvalgt for å sitte i kommunestyret fra 2011-2015. Om du vil ha meg der, er en annen sak.

Noen (eller kanskje mange?) ganger liker ikke folk det jeg sier, men det har jeg ikke brydd meg om i de 26 årene jeg har vært politisk aktiv. Nå har det seg slik at jeg setter pris på å være med i politikken.

Noen sier de liker å være med i politikken fordi de kan bestemme, men jeg er motsatt – jeg vil bestemme minst mulig. Som liberalist vil jeg at folk skal ha mest mulig frihet – det betyr også at jeg vil ha en minst mulig stat og færrest mulig byråkrater som skyver papir. 

DET er en endeløs kamp – for hver dag som går blir det mer papir, flere lover og begrensninger på hvordan folk skal leve, bo og arbeide. 

Som jeg skriver i min programerklæring:

Jeg er liberalist og kjemper for frihet for enkeltmennesker. Misliker maktmisbruk og "noen har snakket sammen"-holdninger. Kjemper mot sløsing av skattepenger og er for å la folk være mest mulig i fred for maktglade styrekåte politikere. Forøvrig tar jeg ordet i hytt og pine og er ikke fornøyd før svarene er gode nok.

Dersom du setter pris på politikere som tør si ifra og som ikke er fornøyd før svarene er gode nok, bør du vurdere å stemme på meg på Venstres liste eller føre meg opp som en slenger (skriv navnet mitt bak på stemmeseddelen) dersom du stemmer på et annet parti.

Jeg gidder ikke bable om at "stem nå i alle fall, selv om du ikke stemmer på meg". Jeg vil ha din stemme ved dette valget!

PS. Dersom du ikke liker at folk er uenige og synes at kommunestyret bør være enige i alle vedtak, bør du nok vurdere å stemme på noen andre enn meg. Det samme gjelder for dem som ønsker at det offentlige skal drive med alt mellom himmel og jord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *