50 år siden Kennedy annonserte månelandingen

25. mai 1961 annonserte president John F. Kennedy i USA at landet innen utgangen av tiåret ville reise til månen minecraft herunterladen windows. Kennedy brukte månelandingen som et middel for nasjonen til å utvikle seg økonomisk og teknologisk. Husk at i 1961 var det regnet som en umulighet å komme seg til månen etsy rechnung downloaden.

Selv om den kalde krigen også var en medvirkende årsak til satsingen på romfart, tror jeg nok amerikanske statsborgere ble stolte av sin nasjon på basis av Kennedys visjon alte office versionen herunterladen. Det er i alle fall en helt annen visjon enn Stoltenbergs pjatt om månelanding på Mongstad (CO2-rensing) dj samples for free.

Se video fra NASA som gir et godt innblikk i stemningen på 1960-tallet:

Her er talen Kennedy holdt i Kongressen – med de berømte ordene fra selve månelandingen:

Ta for all del en kikk på We Choose the Moon som er et flott interaktivt nettsted som gir masse informasjon om måneferden med Apollo 11 windows 7 64 bit for free.

Kanskje Norge også en gang får en visjonær regjering og statsminister som gjør noe lignende og ikke bare administrerer en voksende pengesekk samsung handy bilder herunterladen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.