Forrest Gump og den amerikanske historien

Alle som har sett filmen Forrest Gump får med seg at den formidler svært mye interessant stoff om amerikansk historie, enten vi snakker om Vietnamkrigen eller Watergate tangram game for free. 10. klasse på skolen ser for tiden filmen, men dessverre har det ikke vært tid til å snakke særlig mye om hvordan filmen kombinerer enkeltskjebnen Forrest Gump med viktige hendelser i amerikansk historie skype anmelden kostenlosen.

Fredag så jeg med klassen delen der Forrest Gump blir bordtennisekspert og farter verden rundt som ambassadør for USA og «den frie verden» herunterladen.

Ta en titt på sekvensen med Forrest Gump som super bordtennisspiller:

Jeg tviler sterkt på om elevene skjønte sammenhengen mellom kald krig, bordtennis og diplomati som formidles gjennom sekvensen i filmen and install or reinstall office 365. Begrepet pingpongdiplomati stammer fra utvekslingen av bordtennisspillere som skjedde mellom USA og Folkerepublikken Kina i 1971 og 1972. Bordtennis var på denne tida en av få idrettsgrener der Folkerepublikken Kina gjorde det meget godt, og de uformelle forbindelsene mellom de to landene ble utnyttet diplomatisk for å bane veien for USAs president Richard M sky program for free. Nixons besøk til Beijing i 1972, der han møtte formann Mao Zedong.

NBC har en god bakgrunnshistorie for ping pong diplomacy som også våre elever forstår uten problemer advent calendar for free. Glimrende å sette i sammenheng med Forrest Gump!

Dersom du ellers er på jakt etter småvideoer som gir et godt innblikk i amerikansk historie, bør du ta en titt på The American Journey Modern Times: Spotlight Videos herunterladen. Der finner du masse videomateriell om alt fra slaveri til krigen mot terror.

Relaterte blogginnlegg om engelskundervisning finner du under taggen engelskundervisning på bloggen min harry potter buch kostenlosen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.