Gjør Utdanningsforbundet jobben sin?

I går leser jeg i Aftenposten at lærerne igjen er lønnstaperne gjennom de siste lønnsoppgjørene herunterladen. Jeg kan godt klage over lønna vår, men jeg synes faktisk ikke den er så dårlig i forhold til ansvar og arbeidsmengde. Det jeg egentlig lurer på er hva «vår» organisasjon, Utdanningsforbundet, driver på med norton erweiterungen herunterladen.

Et lite sidespor: organisasjonen er tydeligvis så dårlig kjent at den kalles «Undervisningsforbundet» i artikkelen til Aftenposten russische seite spiele downloaden. Utdanningsforbundet er en byråkratisk tung organisasjon som driver med alt mulig rart – og tydeligvis ikke det som ligger lærernes hjerte nærmest (lønn og arbeidsforhold?) Age of empires free chip. Kanskje de burde vektlegge markedsføring også?

La oss sakse litt fra en stillingsannonse som «min» kjære organisasjon har hatt ute nylig gimp nederlands downloaden windows 10. Standard innledning lyder som følger:

Utdanningsforbundet er ett av Norges største fagforbund og har mer enn 150 000 medlemmer fra alle deler av utdanningsfeltet – fra barnehage til universitet og høgskole een film downloaden van youtube.
Utdanningsforbundet arbeider for å bedre medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår og for å høyne kvaliteten i utdanningen. Utdanningsforbundet har om lag 165 ansatte i det sentrale sekretariatet, og i tillegg 19 fylkessekretariater med vel 60 ansatte download paint for free windows 7.

Sitat: https://www.webcruiter.no/wcmain/Advert_PrintPdf.aspx?oppdragsnr=912207081&company_id=542075979&culture_id=NB-NO&link_source_id=

Stillingsannonsen er tydeligvis basert på et ønske om en ny stilling (Medarbeider til verving/organisasjonsbygging), det står i alle fall ingenting om at noen «gir seg» mahjong titans free windows 7. Det betyr vel at det er ubrukte midler i kassa som må ut til folket. Jeg kan godt forstå at det må en ny stilling for å bygge organisasjonen, de 165 andre driver vel med kaffekoking og oppgulp i forhold til statlige høringer herunterladen.

Alltid når medlemmer i Utdanningsforbundet klager over ressursbruken (hva i alle dager driver de 165 ansatte med?), får vi høre argumenter a la «tenk hvordan det hadde vært uten organisasjonen» gta 5 kostenlos herunterladen für laptop. Javel, men jeg lever nå og vil vite hva disse 165 ansatte i det sentrale sekretariatet og de 60 ansatte i fylkene driver med.

De driver i alle fall ikke med noe som har direkte innvirkning på min hverdag i skolen – bortsett fra at de svarer på alle mulige høringer fra Staten.

Hallo alle dere «om lag» 225 ansatte i Utdanningsforbundet: HVA JOBBER DERE EGENTLIG MED?

One thought on “Gjør Utdanningsforbundet jobben sin?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *