Hvor hender det? – informasjon fra NUPI

Som samfunnsfaglærer og samfunnsinteressert borger er det hele tiden viktig å være oppdatert på hva som skjer ute i verden, uansett om man underviser eller er elev i grunnskolen, i videregående skole eller på et høyere nivå vogelstimmen herunterladen kostenlos.

Selvsagt er det praktisk å være en hund etter nyheter, men ikke alltid strekker tiden til for å lese dyptpløyende artikler i forskjellige nettaviser videos von seiten downloaden chrome. Da er det kjekt at f.eks. NUPI – Norsk Utenrikspolitisk Institutt har et skoleorientert nettsted som heter Hvor Hender Det herunterladen leo? med masse informasjon om globale maktforhold, sikkerhetspolitikk, utviklingsspørsmål, internasjonal økonomi og om norsk utenrikspolitikk.

Hvor Hender Det flickr fotos herunterladen iphone? er nok mest tilpasset videregående opplæring, men både tekster, quiz og arbeidsoppgaver kan enten benyttes av over middels interesserte grunnskoleelever eller bearbeides av grunnskolelærere herunterladen. Samfunnsfagsundervisningen bør alltid ta høyde for å ta opp aktuelle emner og ikke fordype seg for mye i historiske hendelser, mineraler og lange BNP-diskusjoner deutschlandkarte kostenlos herunterladen.

Det er kanskje ikke alltid det enkleste å skulle huske på å stikke innom Hvor hender Det audible mp3en? for å følge med, og siden jeg ikke har klart å finne en RSS-feed som gir meg nytt stoff automatisk i min nyhetsleser, er jeg selvsagt tilhenger av Hvor Hender Det pc games kostenlos downloaden vollversion? på Facebook der det stadig publiseres interessante linker og nyheter. Har du Facebook og er interessert i hva som skjer rundt deg i verden, bør du bli tilhenger av den gruppen download windows 7 media player for free german.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *