Kartressurser litt annerledes

Som samfunnsfaglærer er jeg alltid på utkikk etter materiale som kan begeistre både min elever og meg selv. Jeg følger med på internett og leser jevnlig den eminente bloggen Free Technology for Teachers som ofte har inspirerende ideer tatort. I dag fant jeg et blogginnlegg som omhandler The Map Room – en bloggressurs som dreier seg om kart anno 1404 download full version for free.

Nå drives FTF av en amerikaner og det er derfor ikke særlig overraskende at det advares mot kartbloggen – på grunn av språkbruken. Jeg kan selvsagt ikke dy meg og må lete litt etter lavmoralsk skitprat kostenlose puzzle zum herunterladen. Det tar ikke lang tid å finne morsomhetene blant alle de interessante sakene. For å holde meg litt pedagogisk først, så fant jeg en glimrende Youtube-video som viser Europas skiftende grenser og kolonialherrer gjennom tidene kostenlose briefvorlagen word zum downloaden. Synd videoen ikke har med en tidslinje, men mot slutten klarer vi vel å gjenkjenne at dette faktisk stemmer. Ta en titt:

Kartbloggen er virkelig en gullgruve for alle som er interessert i kart herunterladen. Men det er kanskje ikke like inspirerende og pedagogisk å bruke kart på denne måten her? Jeg elsker kart som ikke er politisk korrekte!

Klikk på kartene for å få opp stor versjon, selv om jeg egentlig ikke er så sikker på om det er tilrådelig avast free antivirus herunterladen. Uansett, essensen av dette blogginnlegget blir at det finnes mange nyttige kartressurser ute på nett – The Map Room er en av dem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *