Onlinesnacks i engelskundervisningen – ESOL Courses

Hvor mye tid bruker du egentlig på å finne frem til gode aktiviteter på nett som inspirerer elevene dine til økt engelsklæring? Det finnes mange forskjellige nettsider som inneholder pedagogiske, nettbaserte oppgaver, men ingen så omfattende som ESOL Courses from bs.to.

ESOL Courses er det massevis av kjekke oppgaver. passende for elever helt fra nederste trinn i barneskolen til videregående skole google chrome kostenlos herunterladen windows 7. Det blir for omfattende å ramse opp alt her, så jeg kan ikke annet enn å be alle interesserte engelsklærere om å ta turen til ESOL Courses to check out the cloud movie download for free.

Dersom du er såpass ivrig at du bruker RSS-feed, kan du på en enkel måte følge med på nye ting fra ESOL Courses dj program full version german download for free. Nettstedet er forøvrig også på Facebook og Twitter (selv om dama bak nettstedet spammer litt mye der for min smak) youtube musik zum downloaden. ESOL står forøvrig for English for speakers of other languages.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.