Smories: Lytt til engelske historier lest av barn

Nylig kom jeg over videosiden Smories som er en nettside med engelske historier for barn – lest av barn page to the movies. Nettsiden kan med fordel brukes i engelskundervisningen i Norge. Smories inneholder mange historier som er enkle å forstå for norske elever thunderbird imap nachrichten nicht herunterladen.

Historiene er lest inn på video av engelskspråklige barn og er tilpasset barn i barneskolealder. Men siden engelsk er et fremmedspråk for de fleste skoleelevene i Norge, er det ganske sikkert mulig å la elever i 6., 7 command and conquer hour zero download for free. eller 8. klasse forsøke seg på å forstå tekstene som leses. Lytt til historien og snakk om den etterpå – på engelsk selvsagt.

Ideen bak Smories er å gi barn et sted å se og høre andre barn som leser historier og på den måten finne inspirasjon til å øve selv på høytlesing yoox app herunterladen. Som språklærer pleier jeg alltid å råde elevene mine til å lese tekster høyt, enten for seg selv, katten eller naboen. Høytlesing gir en helt annen opplevelse av en tekst, både i forhold til innhold og uttale fonial herunterladen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.