Utdanningsdirektorotet – en farse i mange deler?

Utdanningsdirektoratet jobber hardt for å gjennomføre alt det som politikerne ønsker skal skje i skolen. Dessverre virker det ikke som om kunnskapene er tilpasset ambisjonsnivået audio download van youtube. Forleden dag måtte Udir gi opp å gjennomføre nasjonale prøver i engelsk for 5 any video converter. trinn.

Denne uken skulle jeg gjennomgå eksempeloppgavene i engelsk for 8. trinn – men får beskjed om at tilgangen er stengt hver dag mellom kl herunterladen. 07 og 11. Kjipt når vi har engelsk tidlig på dagen og det er en utrolig kabal som skal gå opp dersom vi skal få til øvingen amazon music pc music music.

Også i vår var det store problemer – den gangen med eksamen og forberedelsesdagen. I mitt innlegg Utdanningsdirektoratet og ny teknologi – dårlig kombinasjon herunterladen? fra 14. mai 2011 lurte jeg på om ikke Udir visste hvor mange som kunne presse serversystemet for å gjennomføre forberedelsene fortnite play for free withouting. Amatørmessig i mine øyne.

Istedenfor å plage en hel bråte med kolleger for å skuffe fri litt tid til gjennomgang av eksempeloppgavene, gjør jeg det heller på den tungvinte og dyrere måten sax noten for free. Jeg benker meg ned foran pc'en etter kl. 11 (når Utdanningsdirektorotet finner det for godt å åpne oppgavene) og tar skjermbilder av oppgavetypene slik at jeg kan få fortsette gjennomgangen for å gjøre elevene så forberedte som mulig crossfire band 1 for free. Deretter printer jeg ut hele sulamitten til elevene mine.

Ingen skal komme og si at ikke jeg har gjort mitt for å forberede elevene slik at de forstår hva slags oppgaver de skal løse lustige sprüche kostenlos downloaden.

Men det er jo en viss sjanse for at hele den nasjonale prøven i engelsk som skal foregå fredag 30. september går den veien høna sparker – ikke akkurat inn i fremtiden herunterladen.

One thought on “Utdanningsdirektorotet – en farse i mange deler?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *