Valentine’s Day i engelskundervisningen

Det er litt av en kommersiell dag noen få nordmenn feirer i dag – Valentinsdagen Age of empires 3 free download full version german. Samtidig vet jo vi engelsklærere hvor viktig Valentine's Day er i engelskspråklige land og den innebærer således en gyllen anledning til å la elevene bli bedre kjent med amerikansk/engelsk kultur på dette området amazon prime video movies on pc download.

Selvsagt kan man ta en kikk på den engelskspråklige Wikipedia-artikkelen og  la elevene sette opp en tabell for å sammenligne hvordan Saint Valentine's Day markeres i ulike land nevnt i artikkelen videos from youtube iphone.

Man kan gjøre det enkelt og la elevene lese på El Civics om feiringen virenschutz mcafee kostenlos. Tekstene der er enkle og inneholder gode bilder som lett gir et inntrykk av dagen. Anbefales!

Vi ønsker jo selvsagt ikke å oppfordre til å bruke penger på en slik dag, så da er det enklest om man sender et postkort via en internettjeneste som f.eks page to the movies. Blue Mountain.

Aller best er denne pdf-samlingen med forskjellige oppgaver man kjapt og greit kan kopiere opp og la elevene jobbe med i timen thunderbird imap nachrichten nicht herunterladen. Pakken inneholder en rekke aktiviteter fra kryssord til word search (ordleting i et kaos av bokstaver – you know the drill). Ta en kikk davel.

Så selv om jeg overhodet ikke vil oppfordre til å feire denne dagen, så må jeg jo innrømme at det er en god anledning til å gi elevene et innblikk i hvordan andre mennesker setter pris på dagen command and conquer hour zero download for free.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *