Vis kunstneren i deg selv uten å ha talent

Både for moro skyld og i faget kunst og håndverk kan det være nyttig å bearbeide bilder – men det må ikke nødvendigvis være Photoshop og andre kompliserte program herunterladen. Også enkle varianter med morsomme effekter kan du få til med superenkle Web 2.0-verktøy – til og med uten å registrere deg eller oppgi noe som helst informasjon geogebra classic 5 herunterladen. Convert to Cartoon og Be Funky er to nettsider der du kan leke deg frem til kunstneriske og/eller morsomme bilder Fifa 12 free download full version for pc. Flere andre finner du nederst i denne bloggposten.

Convert to Cartoon er en enkel nettside der du laster opp et bilde (eller bruker et bilde allerede ute på internett) – nettsiden «tegneseriefiserer» (cartoonize) så bildet for deg musescore noten downloaden. Blir ganske kjekt og kan deretter brukes i for eksempel en egen tegneserie (som jeg har skrevet om tidligere i innlegget Tips til å lage tegneserie på nett) siemens vdo störung beim herunterladen 12.

Tjenesten Be Funky er noe mer avansert, men ikke mer enn at du forstår bruken i løpet av noen få strakser herunterladen. Også her laster du opp et bilde som skal bearbeides, deretter får du opp forskjellige forhåndsinstallerte valg som gjør bildet ditt kulere (tegneserie, kunstneriske momenter osv.) herunterladen. Også her behøver du ikke å registrere deg, så begge tjenestene er perfekte for bruk i undervisningen, enten man skal vise kunstneriske evner eller «bare» lage en kul tegneserie med seg selv i hovedrollen 🙂

Bilde bearbeidet ved hjelp av Befunky.com
Bilde bearbeidet ved hjelp av Cartoonize.net

Har du lyst til å piffe opp bildene dine med andre effekter adobe acrobat for free?

Hva med vanneffekten som du lett ordner på http://www.watereffect.net/:

Speileffekt på bildet får du på http://www.mirroreffect.net/ herunterladen.

Miks et eget bilde av deg selv og en kjendis på http://www.photowithme.com/ downloaden adobe flash player.

Alltid morsomt er det å putte seg selv inn i en magasinforside – på http://www.mypictureonmagazine.com/ er det enkelt gjort.

Kanskje du er gira på The Simpsons? Se http://www.simpsonspictures.net/ for å mekke et bilde med din favorittfigur.

For de som har lyst til å forsøke seg noe mer avansert, kan det jo være morsomt å lage en gif (bevegende bilde) på http://www.createagif.net/.

Vet du om flere slike tjenester som kan være kjekke å bruke for å piffe opp bildene dine?

One thought on “Vis kunstneren i deg selv uten å ha talent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.