Mobilbruk over kr 200 i måneden? Her er løsningen.

De siste månedene har mobilselskapene Tele2 og Chess (med OneCall litt haltende etter) kjempet om mobilkundene med kjempetilbud – bruk mobilen så mye du vil ut året for prisen av en kinobillett. Nå nærmer året seg slutten og i prinsippet skal du da bli overført til et annet abonnement. Men både Tele2 og Chess har løsningen for deg som vanligvis bruker mer enn 200 spenn på mobiltelefoni i måneden – Tele2 Super Cheap og Chess Sjakk MattJeg anbefaler dette på det sterkeste!

Med dette tilbudet kan du også ringe, sende meldinger og surfe så mye du vil, denne gang frem til 15.04.2011 (Tele2) og 30.04.2011 (Chess). Den store forskjellen er at du nå må betale 199 kroner per måned i stedet for et engangsbeløp på 89 kroner. Superdealtilbudene var jo for godt til å vare lenge, men dette er jo heller ikke å kimse av hvis du bruker mobilen mye.

I april overføres du automatisk til abonnementene som tilsier kr 199 for 500 ringeminutter, 500 SMS og 500 MB datatrafikk. Men innen den tid har det sikkert dukket opp andre tilbud som kan være pengebesparende for oss mobilelskere.

Dersom du går for Tele2 sitt tilbud fraråder jeg forresten at du binder deg ved å ta imot den billige telefon Nokia 2720 Fold -. selv om det kan virke forlokkende. Telefonen koster uansett ikke mange hundrelapper og slik bevarer du friheten til å skifte leverandør neste gang 🙂

Jeg har i flere år vært kunde både hos Chess og Tele2, men de senere årene har jeg holdt meg til Tele2 – uten å oppleve annet enn god service og hyggelige priser. Derfor anbefaler jeg deg å bruke dem du også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *