Utflukter på cruise i Dutch West Indies

Som jeg har sagt i en status på Facebook, så er cruiseferie for oss en hotellferie på båt med skiftende oppholdssted. Man opplever nye ting nesten hver eneste dag, men våkner og går til sengs i samme «hotellrom». For oss passer det perfekt.

På cruiseferien denne vinterferien har vi opplevd mye forskjellig. Her er i korte trekk hvilke turer vi booket og gjennomførte:

Cartagena, Colombia:

Best of Cartagena var en informativ tur som tok oss innom høydepunktene i den colombianske byen. Vi så festningen San Felipe de Barajas, et enormt spansk militært byggverk. Vi besøkte et museum for den spanske inkvisisjonen der vi fikk se torturinstrumenter og høre historier om hvordan folk ble behandlet. I Las Bovedas ble vi dyttet rundt for å shoppe litt, mens vi i kirken San Pedro Claver fikk både skygge og fred. Etter å ha vandret gjennom byen ble vi geleidet til Pierino Gallo Mall der gærne latin- og nordamerikanere kunne kjøpe smykker i dyre dommer.

Kralendijk, Bonaire:

Spice Beach Fun var enkelt nok transport til en fin strand der vi kunne nyte badevann og akvariefisk i naturlige omgivelser.

Willemstad, Curacao:

Day at the beach by boat tok oss i stormfullt vær til Cabana Beach der vi kunne nyte solen og badevannet, selv om det nok var litt for mye søppel i vannet for vår smak. Men bevares, fiskene svømte jo rundt der også da.

Oranjestad, Aruba:

Ukens høydepunkt var turen til De Palm Island der vi slappet av med all-inclusive, dykking, akvariefisk og glassklart og ikke minst rent badeområde. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *