Piff opp ferdigsuppa på en enkel måte

Ja, selvsagt pleier jeg å lage supper fra bunnen av – helt uten hjelp. Likevel, noen ganger må det gå kjapt for å stille sulten til familiemedlemmene whatsapp störung bilder herunterladen. Da gjør jeg faktisk noe så enkelt som å piffe opp en ferdigsuppe.

I boden vår har vi alltid et lite lager av forskjellige poser med tørrsupper, gjerne fra f.eks command & conquer generals kostenlos downloaden. Knorr. La meg ta et lite eksempel på hvordan du på en enkel måte piffer opp en ferdigsuppe.

Har du f.eks filmen kostenlos. en purre- og potetsuppe fra Knorr i tankene, er det ikke verre enn at jeg skjærer opp litt ekstra purre og 1-2 poteter i svært små biter. Sammen med en liten dæsj hvitløk surrer jeg først purren i gryta, før jeg koker suppa etter anvisning google earth download kostenlos heise. Forresten, glemte å si at jeg lar littegrann purre være igjen helt til slutt slik at jeg kan «dandere» serveringsbollen (for her i huset serverer vi ikke suppe fra gryta på bordet) lieder auf iphoneen.

Fra kjøkkenskapet henter jeg frem litt flatbrød og tvinger guttungen til å dekke bordet, og vips er en enkel middag klar når hverdagen er ekstra travel windows 8.1 32 bit for free.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.