Vegansk prøvesmaking på Soi Saam i Drammen

Helt siden kona og jeg besøkte thairestauranten Soi Saam i Drammen og deretter publiserte den første vurderingen på Tripadvisor, har jeg hatt en følelse av at dette er en restaurant helt etter min smak – bokstavelig talt acrobat reader kostenlos download.

Jeg har aldri vært i Thailand, og har vel egentlig heller ikke noe stort behov for å reise til de kanter av verden, men likevel elsker jeg asiatisk mat kann man netflix folgen auf dem laptop herunterladen.

Selvsagt er det noen begrensninger her og der når man er vegetarianer, men i denne restauranten sørger vertskapet for at alt lages slik at det er delikat for både kjøttspisere og oss grønnsakselskere gta kostenlos downloaden ios.

Men det er jo absolutt en spesiell glede å bli invitert til vegansk prøvesmaking 13 bilder vom handy herunterladen. mars hos Soi Saam – og som alltid blir det spennende å se hva kjøkkenet disker opp med av lekre retter. Jeg har selvsagt tenkt å fortelle om det, både i bilder og tekst hörspiele harry potter kostenlosen.

One thought on “Vegansk prøvesmaking på Soi Saam i Drammen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *